Rijp, mollig en lekker!

Rijp, mollig en lekker!Bij een onderzoek naar escort advertenties bleek dat rijpe en mollige dames vrijwel net zo populair zijn dan de jonge, strakke meisjes. Wat maakt het type huisvrouw zo populair bij mannen, wat hebben zij te bieden wat de jongere generatie niet heeft?

Ervaring komt met de jaren

Een rijpe vrouw is een vrouw met ervaring. Ze heeft alles wel gezien en geprobeerd, en ze kan jouw nieuwe dingen leren! Een man kan zich heel stoer vinden als hij een jong grietje helemaal wild maakt, maar hij komt er maar bekaaid af als dat meisje die geen raad weet met zijn pientere pookje. Ze mag wel eventjes wat tips aan mams gaan vragen, die weet precies hoe je een kerel tot een hoogtepunt kan brengen. Al doende leert men, en die oudere vrouwen hebben goed opgelet!

Het gaat om jou

Je was zo trots toen je het mooiste meisje van de klas in bed wist te krijgen. Maar wat een teleurstelling, ze was meer bezig met haar blonde lokken sensueel te draperen dan met jou. Een mollige dame is niet bezig met selfies maken, maar met jouw lichaam. En jij hoeft ook geen six-pack te hebben om haar op te winden. Seks gaat niet om een fitness lichaam maar om een lekker gevoel, en met een paar vetrolletjes kan ze nog steeds acrobatische toeren uithalen.

No Strings Attatched

Een rijpe vrouw heeft vaak al een leven achter de rug. Na een scheiding zit ze echt niet te wachten op een ridder op het witte paard, ze is op zoek naar een hitsige hengst! Ze wil je niet als zaaddonor, kinderen heeft ze al genoeg, ze is ook niet op zoek naar een soulmate, die romantische illusie is voor tienermeisjes die teveel Twilight hebben gekeken. Ze is, net als jij, op zoek naar lekkere seks en daarna weer braaf naar je eigen huis.

Maar wel aandacht

Maar denk niet dat er geen gevoel achter zit, juist wel. Het voelt misschien wat vreemd, dat moederlijke, maar die warmte en aandacht is ontspannend en tegelijkertijd heel opwindend. Knuffelen met een oudere, wat mollige dame voelt heerlijk, ze zal je verwennen en aandacht geven. Zij voelt zich goed als jij je goed voelt, wat wil je nog meer?

Houdbaarheidsdatum

Trouw nooit met een mooie, jonge vrouw onder de 25, daarna kan het heel hard achteruit hollen! Maar een volwassen dame van 35+ zal niet snel veranderen, daarmee weet je precies wat je in huis haalt. Het kan een prachtig meisje zijn geweest die hetzelfde is gebleven, of een grijze muis die door de jaren heen mooier, stralender en geiler is geworden.

Dustin Hoffman kwam erachter in The Graduate, en sterren als Madonna (niet mollig, wel ouder) trekken nog steeds de aandacht van jonge, mannelijke modellen. Mollige oudere vrouwen zijn op zoek naar jonge mannen, en die dames hebben veel te bieden; ervaring, aandacht en een open en duidelijke visie op relaties.

Fruit moet toch ook rijp zijn, voor vrouwen is dat hetzelfde. Een rijpe vrouw is een lekkere vrouw, die klaar staat om jou te verwennen!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website