Promotie van een sekswerker

Als je werkt in de seksindustrie is je uiterlijk per definitie belangrijk. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Toch zijn veel profielfoto’s niet aansprekend, wat klanten kan kosten. Het hoeft niet duur te zijn om jezelf beter voor de dag te laten komen. Je kunt investeren in een professionele fotoshoot, met name als je werkt als full-time high class escort, maar als het een bijbaan is kun je ook zelf aan de slag gaan. We geven in dit artikel een aantal tips, daarnaast is het ook voor klanten handig om dit te lezen, dan weet je waar op moet letten bij het maken van een keuze.

Niet iedereen is een Barbie

Sommige vrouwen denken dat mannen maar één voorkeur hebben, dat is absoluut niet het geval. Sommige mannen vallen op jong en onbevangen, anderen houden meer van wat ouder met ervaring. Sommige mannen zoeken naar een Girlfriend Experience, anderen naar stevige SM. Grote borsten, kleine borstjes, dun als een twijgje of vol met flinke rondingen, een roomblanke huid of donker als de zwoele nacht. En een man heeft ook niet altijd zin in hetzelfde, variatie is lekker!

Jouw lichaam, jouw uithangbord

Presenteer jouw lichaam op je eigen kwaliteiten. Als je volslank bent hoef je dat niet krampachtig te verbergen met vreemde houdingen. Laat die rondingen zien, maar stel niet scherp op kuiltjes en huidplooien. Benadruk de aantrekkelijke kanten van jouw lichaam en wees eerlijk. What you see is what you get is belangrijk voor een potentiële klant. Als je anoniem wilt blijven is lang haar een voordeel, maar ook met lakens, voiles en opvallende maskers kun je subtiel je gezicht bedekken. Niet alleen foto’s van je mooie achterwerk dus!

Wees veelzijdig

Als je alleen SM biedt of juist alleen knuffelt moet je dat benadrukken in de foto’s. Hard contrast en donker voor SM, zacht en wollig voor GFE. Als je een veelzijdige dame bent, laat je dan ook op verschillende wijzen fotograferen. Kies leuke outfits, pak wat spannende attributen uit de kast, laat al jouw mogelijkheden de revue passeren. De één kickt op die leren outfit met zweepje, de ander op een schattige nachtjapon. Maak naast naaktfoto’s ook foto’s waarbij je borsten en schaamstreek bedekt zijn, Safe for Work foto’s kun je op meer sites publiceren dan NSFW plaatjes.

Het gaat om jou

Teveel foto’s worden gemaakt in een rommelige kamer. Zorg voor een neutrale achtergrond of een mooie locatie, houd het netjes. Het gaat om jou, een onopgemaakt bed leidt af, een verkreukt laken ziet er goedkoop uit. Zorg dat alle ogen op jou zijn gericht, niet op de vuile was. Als je iemand kent in een villa kun je die eens lief aankijken, een hotelkamer is meestal te krap en saai.

Zet die lamp aan

Smartphones hebben mooie camera’s tegenwoordig maar zonder licht krijg je nog steeds een korrelig plaatje. Een felle flits is iets beter, maar wel koud en onflatteus. Zorg niet voor VERlichting maar BElichting met enkele strategisch geplaatste lampen en een mooie schaduwval over je lichaam. Een beetje mysterieus maar wel eerlijk.

Laat iemand helpen

Een selfie is puur natuur maar niet mooi. De lens van de camera is te dicht op je gezicht wat er vreemd uitziet. Vraag een vriend of vriendin je te helpen, en daarna kun je hem of haar fotograferen. Maak niet alleen totaalfoto’s maar ook details, vanuit verschillende standpunten. Je kunt later altijd foto’s wissen.

Investeer in jouw carrière

Je kunt overwegen te investeren in een fotograaf. Die hoeft niet duur te zijn, vraag wel vooraf naar vorig werk. Het mag ook een kennis zijn die mooie foto’s kan maken voor een leuke tegenprestatie. Plan de shoot vooraf en bespaar tijd. Zoek een goede locatie, selecteer de outfits en zorg dat er genoeg licht aanwezig is. Met mooie en representatieve foto’s zul je meer klanten aantrekken, en dat loont zich!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website