Play Doh penis vorm valt niet in goede aarde

Het team van Play Doh heeft niet echt goed nagedacht bij het ontwerpen van het nieuwste stukje speelgoed, de Cake Mountain Icing. Play Doh, of Hasbro Inc. (de officiële naam) heeft sinds het uitbrengen van de Cake Mountain Icing ondertussen al honderden klachten ontvangen van ouders via email, maar ook op Facebook en Twitter!

Daarom niet hoe het speelgoed werkt, maar juist de vorm ervan… (Zie foto hieronder).

Play Doh speelgoed penis vorm

De Cake Mountain Icing lijkt namelijk verdacht veel op een dildo of penis vorm, en dat vinden veel ouders niet OK.

Sommige ouders vinden het grappig, anderen klagen dat dit stukje speelgoed Kerst heeft geruïneerd (beetje overdreven misschien)? De kinderen zijn er namelijk blij mee, maar ouders kunnen het simpelweg niet slikken dat hun kids met een penis vorm aan het spelen zijn. Als gevolg brengen ze het terug naar de winkel maar daar zijn hun kinderen dan weer niet blij om.

Hieronder enkele reacties van Amerikaanse ouders op de Facebook pagina van Play Doh (deze reacties alsook foto’s van het speeltje zijn ondertussen door Play Doh verwijderd!).

Play doh penis speeltje valt niet in goede aarde
Play doh penis vorm

Play-Doh heeft inmiddels hun excuses aangeboden en laat ouders weten op de Facebookpagina dat ze het speelgoed kunnen inruilen voor een ander Play Doh speelgoed.

Het verbaast mij een beetje dat dit speelgoed in eerste instantie is goed gekeurd!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website