Pikante sekstapes van Jennifer Lopez

Als je bekend bent kan het lastig zijn om je privé leven ook daadwerkelijk privé te houden. Jennifer Lopez is al zes jaar lang bezig om de sexy opnames die ze tijdens haar huwelijk met Ojani Noa gemaakt heeft uit de media te houden. Noa denkt nu samen met zijn zakenpartner alsnog een manier te hebben gevonden om de opnames uit te brengen, uiteraard voor veel geld.

Ed Meyer zegt dat de opnames onthullende beelden bevatten van Jennifer Lopez in erotisch getinte lingerie en met seksuele situaties tijdens de huwelijksreis. Ook persoonlijke perikelen zoals een ruzie met haar moeder over geld en het “slaan” van een vriendin. De beschrijving klinkt niet echt zeer persoonlijk maar Jennifer heeft geen zin deze opnames te delen met het grote publiek.

De Cubaanse Ojani Noa heeft als voornaamste prestatie het trouwen met Jennifer Lopez. Hij is niet de eerste “nobody” die seksvideo’s van bekende mensen wil slijten. Pamela Anderson was in eerste instantie ook slachtoffer van gestolen beelden met Tommy Lee, maar wist achteraf een groot deel van de winst te pakken. Paris Hilton werd ook bekend om haar nachtcamera video van bedenkelijk niveau. Ook van Kim Kardashian kwam een onthullende video aan het licht, sommige mensen beweren zelfs dat ze haar carrière aan deze sekstape te danken heeft.

Het is te begrijpen dat Jennifer haar privé tapes niet wil delen, gelukkig schijnen de meeste slachtoffers van dit soort gelekte beelden er uiteindelijk niet slechter van te worden, en de mensen die de beelden lekken raken in de vergetelheid.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website