Parenclubs… Proberen of wegblijven?

Parenclubs... Proberen of wegblijven?

Voor vele mensen is een parenclub iets wat ze alleen kennen door naam en reputatie. Het is een geheimzinnige plek waar erotische avonturen zich afspelen in een mysterieus pretpark voor volwassenen.

Als je nog nooit in een parenclub bent geweest is het heel normaal dat je eerst wat meer wilt weten voordat je met opgeheven hoofd (en andere lichaamsdelen) de parenclub binnenstapt.

Kom, we zullen je aan het handje meenemen, wees gerust en stap in de wereld van parenclubs.

Wat is een parenclub?

Een parenclub is een plek waar mensen samenkomen en vaak, maar niet altijd, seksuele handelingen zullen beleven, al dan niet met hun eigen partner.

Er zijn verschillende soorten clubs met uiteenlopende regels maar uiteindelijk bepaal jij altijd wat je doet en met wie.

Het is van groot belang dat mensen zich beschermd voelen want je geeft jezelf letterlijk en figuurlijk helemaal bloot. Bij een aantal clubs worden naast paren ook individuele gasten geaccepteerd maar vaak met een limiet.

Meestal is er een redelijk evenredige hoeveelheid mannen en vrouwen. Sommige clubs huren ook professionals in om sfeer te maken, dit kunnen prostituees zijn of porno sterren.

Wat valt er te beleven?

Parenclubs hebben een gemeenschappelijke bar of discotheek waar mensen met elkaar kennis kunnen maken.

Daarna kun je kiezen om een privé ruimte op te zoeken en elkaar nader te leren kennen. Veel clubs hebben ook douches en zelfs zwembaden.

Persoonlijke hygiëne is uiteraard van groot belang, ook in het veroveren van een gewillig persoon.

Afhankelijk van de club is er ook ruimte voor “kijkers”, mensen die misschien alleen een praatje willen maken en niet actief willen participeren in seksuele activiteiten. Sommige clubs ontmoedigen dit soorten gasten, als je graag eerst wilt kijken van een afstandje zorg dan dat je een club kiest waar dat geen probleem is.

Drankjes en hapjes zijn vaak inbegrepen in de entreeprijs.

Wat moet ik aan?

De meeste clubs hanteren een dress-code. Bij aankomst zorg je voor een verzorgd uiterlijk, anders zul je de drempel niet eens passeren.

Sexy mag maar je hoeft niet direct al je toeters en bellen prominent uit te stallen.

Binnen zullen de kleren naarmate de avond vordert als blaadjes van een boom van je lichaam vallen, een heer zal een net short aantrekken, een dame een leuk lingerie setje.

Wees niet bang voor een vetrolletje hier en daar, de meeste bezoekers zijn geen fotomodellen maar echte mensen van vlees en bloed.

Wees trots op je eigen lichaam en belangstellenden komen vanzelf naar je toe.

Nee is nee

Alles mag maar niets moet in een parenclub, je mag met jezelf of met je eigen partner spelen, je mag kijken naar de stelletjes die dat opwindend vinden, je kunt één-op-één gaan of met een groepje.

Vaak betreft het koppels die partners uitwisselen of samen spelen. De relaties zijn hetero of lesbisch, in reguliere parenclubs zijn homoseksuele activiteiten niet vanzelfsprekend.

Blijf subtiel maar geef duidelijk aan waar jouw grenzen liggen.

Gaan of niet?

Er zijn enkele tips om te bepalen of jij geschikt voor een parenclub, en of de parenclub geschikt is voor jou:
Bekijk de website van de club en bestudeer de huisregels goed.

  • Wees respectvol voor elkaar en geef subtiele hints over wat je wilt en ook zeker wat je NIET wilt.
  • Zorg dat je plezier hebt, knallende seks is maar een onderdeel van de ervaring. Het is een geil pretpark van lust en verlangens, een achtbaan begint ook langzaam aan de rit naar boven.
  • En heel belangrijk; als je met je partner gaat zorg dan dat je er beide volledig achter staat en weet dat je elkaar compleet kunt vertrouwen. Een geslaagd bezoek zal jullie relatie alleen maar sterker maken.

Vindt eenvoudig een parenclub in jou buurt! Volledig gratis, op Redlights.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website