Op bezoek bij Oma… in de kelder

BDSM OmaWanneer je aan BDSM denkt, dan denk je vandaag ongetwijfeld aan Fifty Shades of Grey (vert. Vijftig Tinten Grijs) die momenteel in de bioscopen draait en dat al bij veel jonge vrouwen stiekem onder hun hoofdkussen ligt.

Maar, niet alleen jonge ‘fotomodellen’ omarmen deze seksuele levensstijl. Het is zelfs vaker zo dat veertigers en vijftigers zich ontwikkelen naar deze levensstijl. Er is zelfs een zestigjarige dominatrix, Ms. Robin.

Wij mochten eens op bezoek gaan in haar kelder…

De zestigjarige vrouw met drie kleinkinderen zegt dat ze in de BDSM-wereld is gerold aan het begin van haar veertigerjaren. Deze avontuurlijke zijde prikkelde haar steeds meer, omdat ze enorm hield van de baas zijn en orders uit te delen.

En het is dan natuurlijk vanzelfsprekend dat je dat af en toe wilt ondersteunen met een zweep en handboeien, althans in haar fantasie. Maar die bleef het niet. Na haar scheiding begon ze weer te daten en kwam ze in contact met een jongeman die wel hiel van een dominante vrouw.

Hij legde haar de term “dominatrix”, een vrouw die een sekspartner martelt, uit en duwde haar voorzichtig in het wereldje.

De bal begon te rollen en de afgelopen twintig jaren waren op seksueel vlak zeer kinky. Ze volgde lessen in bondage en SM en ging regelmatig naar BDSM evenementen. Deze ervaringen leidde ertoe dat Ms. Robin negen jaar geleden een eigen SM-kelder wilde.

Daar ontvangt ze nu een paar keer in de maand klanten die graag door haar gemarteld worden. Zweepslagen, spelen met kaarsvet en vele andere fantasieën, bijna niets is voor haar te veel. Enkel gaat ze niet naakt voor haar cliënten, maar dat vinden ze vaak niet erg. Ze komen daar vaak ook niet voor. ‘De meeste van mijn klanten willen high worden van de endorfine die door seks vrijkomt,’ zegt Ms. Robin.

Ze wijst daarbij op het feit dat velen door hun fantasieën of ervaring niet meer dat gevoel krijgen van gewone seks.

In haar kelder ontvangt Ms. Robin een wat ouder cliënteel. Haar jongste klanten zijn net de veertig gepasseerd en haar oudste klant is ver de zeventig gepasseerd.

Maar op kinky seks staat volgens de dominante oma geen leeftijd. Belangrijk is niet hoe je seks hebt, maar dat je ervan geniet.

‘Ongeveer twintig procent van de populatie heeft een kinky kant in zich’, stelt Ms. Robin, ‘En dankzij de “Fifty Shades”-film is het geen taboe, maar een open conversatie geworden.’


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website