Ontdek 11 seksuele fantasieën van vrouwen

seks-fantasieen-vrouwen
We zijn allemaal seksuele wezens. Zowel mannen als vrouwen hebben seksuele fantasieën… Soms kunnen we deze fantasieën in het echt beleven, soms blijft het om verschillende redenen bij gewoon fantaseren.

Heb jij altijd al willen weten waar vrouwen over fantaseren? Enkele anonieme vrouwen deelden met Redlights hun seksuele fantasieën. Geniet ervan, en noteer zeker enkele fantasieën om waar te maken met jou partner of date!

Seksuele overgave

Je verwacht het misschien niet van ze en veel vrouwen durven er niet voor uit te komen, maar fantaseren over seksuele overgave, zoals gedwongen worden om seks te hebben met iemand, komt vaak voor. Dit hoeft niet te betekenen dat ze dit ook daadwerkelijk willen, maar het is voor veel vrouwen wel opwindend om met de gedachte te spelen.


Seks met een onbekende

Eenmalig vrijblijvende seks met een onbekende waarvan je niet eens de naam weet – en hij de jouwe niet – die je daarna nooit meer ziet is een veelgehoorde fantasie van vrouwen. Voornamelijk vrouwen die meer seksuele vrijheid zouden willen hebben deze fantasie.


Kijken en bekeken worden

Iemand flashen, bekeken worden tijdens de seks, of kijken hoe je partner seks heeft met iemand anders.
Het idee dat je op elk moment betrapt kunt worden vinden vrouwen heel opwindend. Daarom niet perse seks in het openbaar, maar bijvoorbeeld met de gordijnen open met een appartement aan de overkant.


Seks met een vrouw

Het wil niet zeggen dat een vrouw bi of lesbisch is, maar iemand van hetzelfde geslacht weet natuurlijk wel precies wat lekker is en goed voelt. Om deze reden fantaseren veel vrouwen over seks met een andere vrouw. En het mooie is dat mannen dát nu juist een heel opwindend idee vinden.


Triootje

Twee mannen, twee vrouwen, een man en nog een vrouw… zij zoent hem terwijl de ander zijn of haar handen over haar lichaam laat glijden. Zo krijgt ze het gevoel dat ze ontzettend gewild is en daarmee alle aandacht op haar is gericht. Terecht een populaire fantasie van vrouwen.


Seks in het openbaar

Seks op een openbare plek is nieuw en spannend. Er zijn ook zoveel mogelijkheden: op het strand in de avond, ergens desolaat in het bos, op het toilet van een openbaar gebouw, op een parkeergarage en ga zo maar door. Hou het natuurlijk wel uit de buurt van kinderen!


Dominant zijn

Veel vrouwen dromen ervan om de leiding te nemen tijdens de seks. Om van de man als het ware een seksslaaf te maken. Hem vast te binden aan het bed en te blinddoeken. Hem te ‘straffen’ door haar te laten beffen of vingeren. Om hem te plagen tot hij smeekt om meer.


Man in uniform

Een man in een uniform representeert een heldhaftig persoon. Een politieagent, brandweerman, soldaat, noem maar op. Voor veel vrouwen is seks met zo’n dappere, onverschrokken man die mensen in nood helpt een opwindende gedachte. Om nog maar te zwijgen over de ego-boost.
Om vergelijkbare redenen horen beroemdheden en politica ook in dit rijtje thuis.


De man spelen

Veel vrouwen zouden graag een keertje het mannetje zijn. Letterlijk… dus niet alleen verkleden als een man, maar dan ook met strap-on om het plaatje compleet te maken. Het is voor vrouwen een machtig idee om de man in de kwetsbare positie te zien.


Tegen betaling

Deze fantasie wordt natuurlijk wel geromantiseerd; het leven van een stripper of prostituee is niet zo glamoureus. Maar het is wel een opwindende gedachte om betaald te worden om seksuele handelingen te verrichten met een cliënt.


Zelf een filmpje maken

Het is tegenwoordig niet meer taboe om een eigen sex tape te hebben. Vele beroemdheden zijn er inmiddels al voor uit gekomen, of hun sex tape is ondertussen al op het internet uitgelekt.
Dit kan natuurlijk wel gevaarlijk zijn wanneer de relatie wordt beëindigd, maar het is een erotisch idee om je eigen seksfilmpje te maken om later terug te kunnen kijken.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website