Ochtenddaad heeft goud in het zaad

Ochtenddaad heeft goud in het zaad

Seks is een activiteit die voor velen ’s avonds of op een vrije dag in de loop van de dag plaatsvindt.

Maar eigenlijk is het zeer gezond om het ’s morgens, zelfs voor het ontbijt te doen. Op die manier begint je dag immers op de meest uitstekende manier.

Je voelt je goed in je vel. Je voelt je voldaan. Je voelt je gelukkig.

Wedden dat ook anderen je als een heel andere persoon aanzien die dag? Hoe komt het plots dat zij zo lekker in haar vel zit? Wat is haar geheim?

Niemand zal denken dat jij en je partner daarvoor die ochtend heerlijke seks hebben gehad.

Maar soms ben je ’s morgens nog te moe. Hieronder lees je enkele redenen waarom je tegen een daad in de ochtend beter geen neen zegt.

Hij staat paraat

Wanneer mannen wakker worden, durft het regelmatig voorkomen dat ze paraat zijn. Ze worden met een erectie wakker. Zeker als er een aantrekkelijke vrouw naast hen ligt, durft het te gebeuren dat ze zin hebben in seks.

Twijfel niet om dat te geven. Vaak is een voorspel bij seks in de ochtend ook niet nodig. En actief zijn? Als hij paraat staat? Laat hem dan toch het voortouw nemen!

Je hoeft niet meer te gaan joggen

Dankzij de ochtendlijke daad hoef je niet meer te gaan joggen. Immers maakt seks je spieren los. Bovendien geniet je er nog meer van dan buiten te gaan joggen (zeker als het heel, heel slecht weer is), of naar de sportschool tegenkomt waar iedereen gemotiveerder lijkt dan jij.

Zeker als je geleidelijk aan wat moeilijkere standjes uitprobeert ’s morgens, zullen je zeer fit worden. Seks in de ochtend is de beste sportkuur!

Geen stress meer!

Seks, zeker goede seks zorgt dat je helemaal ontspannen wordt. Seks hebben in de ochtend is daarom al een zeer goede tip. Je begint je dag immers op de meest ontspannen manier. Jij geniet er meer van en voelt je beter in je vel.

De dingen die je moet doen, zullen vaak ook beter gaan, gewoon omdat je je minder zorgen maakt. Ook anderen gaan je als vriendelijker ervaren.

Dus waarom nog twijfelen? Ochtendstond heeft goud in de mond? Wel het doen heeft dat misschien zelfs nog ietsje meer.

(PS: geen zin in cornflakes?)

Heb je geen zin in je dagelijkse portie cornflakes, muesli of brood? Kies er dan eens voor om je ventje een goede pijpbeurt te geven.

Tja, sperma zit boordevol proteïnen. Dus je hebt dan wel energie voor enkele uurtjes 😉


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website