Na deze 3 seksstandjes zeg je de missionaris stand vaarwel

3 seksstandjes

De missionaris is een lekker standje, maar verandering in de slaapkamer houdt het seksleven van een koppel levendig, en dat van een single interessanter! Probeer volgende sekspartij dus een van deze seksstandjes (of alle vier!), wie weet heb je een nieuwe favoriet.

Ze zijn lekker, opwindend, geil en niet onmogelijk uit te voeren. Dat is natuurlijk ook wel handig, gestuntel in de slaapkamer is niet zo opwindend!


Reverse cowgirl

Als je vriendin of sekspartner een lekkere kont heeft is dit een ideaal standje. Zij zit bovenop, maar dan net andersom, met haar kont naar je toe. Zo heb je heerlijk uitzicht op haar kont en hoef je niet veel inspanning te leveren, al is een beetje meebewegen wel lekker en laat ook een diepere penetratie toe.

Zij doet het meeste werk, ideaal en heerlijk. Dit standje is niet heel intiem, je ziet haar gezicht niet. Je kan haar natuurlijk laten omdraaien, zo kan ze jou ook kussen en heb je meteen weer een meer intieme vrijpartij.


Tegen de muur, ijskast, wie weet…

Voor dit standje heb je aardig wat uithoudingsvermogen nodig, heb je dit niet, kun je het natuurlijk afwisselen met een ander standje dat lekker is. De bedoeling is zij zich voorover buigt en haar handen tegen de muur plaatst. Dit is handig voor een vluggertje, waar dan ook, aangezien je niet in een liggende positie bent.

Dit standje is ook ideaal voor als je graag seks hebt in de douche, dat gaat niet altijd even makkelijk. Als je haar tegen de muur drukt, heb je geen last van lengteverschillen. Het leuke hieraan is dat je haar kan zien genieten, haar borsten kan zien bewegen en dat het intiem is.


De lapdance

Stel je voor, jij zit in een stoel en zij heeft zin in seks. Ze komt over je heen zitten en begint jou een lapdance te geven, vervolgens trekt ze jouw kleren uit en gaat ze op je penis zitten, terwijl je nog steeds in een zittende positie bent. Je hebt vrije toegang met je handen tot haar lichaam, je ziet haar borsten, haar gezicht, klinkt best interessant toch?

Bij dit standje is het dus de bedoeling dat de man in een stoel, de zetel of op het bed zit. Zij zit op jou penis en beweegt zo heerlijk heen en weer. Als je meer van controle houdt kan je haar natuurlijk ook bij de heupen pakken en haar zelf heen en weer bewegen. Wanneer je haar ritme volgt met je handen op haar heupen kan je ook zo mee bewegen, dit laat een diepere penetratie toe. Succes gegarandeerd!

Heb je zelf een favoriet standje dat je wenst te delen? Of heb je één van deze standjes uitgeprobeerd? Plaats jou bevindingen in een reactie, wij zijn benieuwd! 🙂


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website