Moeders op zoek naar kleinkinderen

Stel je bent een moeder, maar je hebt geen kleinkinderen. Wat doe je dan?

Volgens een Deense advertentie is de beste manier je zoon op vakantie sturen naar een exotisch land waardoor er negen maanden later een kleinkind uit de buik van zijn vriendin of vrouw komt rollen. Moeders in Denemarken willen maar één ding; SEKS (voor hun kinderen dan).

Denemarken kampt net als vele westerse landen met een vergrijzingsprobleem. Je kunt nieuw bloed uit het buitenland halen, kijk naar de Duitse strategie met het binnenhalen van vluchtelingen, je kunt ook je eigen bevolking aansporen om kindjes te produceren.

En zoals deze commercial laat zien is buitenlandse import geen optie, alle mensen in dit filmpje zijn standaard Deense blonde vrouwen en mannen die samen blonde kindjes maken.

De reclamespot is geen initiatief van de Deense regering, maar een idee van een Deens reisbureau die, je raadt het al, vakantiereizen verkoopt naar warme en exotische landen. En om hun reisaanbod te promoten hebben ze een grappige, en een beetje informatieve, reclamefilm gemaakt.

We zien een grijze moeder die niet gelukkig is omdat ze geen kleinkind heeft. Een optie is haar zoon helpen in de slaapkamer met het losmaken van de BH van het meisje waar hij mee aan het vozen is. Maar een vakantie naar een warm land is de beste oplossing! In een warm land worden jong volwassenen opgewonden en gaan ze zich als konijntjes voortplanten.

Het filmpje is een komische en commerciële blik op het vergrijzingsprobleem. Seks voor het vaderland, en natuurlijk voor moedertje lief!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website