Mijn ervaringen als webcamgirl

Daar zit ik dan, in mijn blote tieten voor mijn webcam met een arsenaal aan speeltjes naast me. Niet dat ik mijn slipje al uit heb hoor, nee zeg. Eerst maar eens zien wat voor volk ik hier aan trek. Nou kom op jade, cam aan nu! Je hebt het lang genoeg uitgesteld. Eerst moet ik het beeld goed keuren. Alle mensen , wat een memmen! Daar na moet ik een snapshot maken. En daar gaan we.

Het eerste belletje klinkt en ik heb de webcam op mijn enorme borsten staan met een grote zwarte dildo die zo staat dat ik mijn borsten er lekker tegenaan kan drukken. Poef, bezoeker weg. Wat deed ik verkeerd? Zo gaat dat een poosje door: Het belletje klinkt en de bezoeker gaat er meteen weer vandoor. Bah, dat is echt niet goed voor je eigenwaarde! En dan iemand die terug praat en blijft hangen. Of ik die dildo even wil pijpen voor de webcam. Ik ben gek op pijpen, dus waarom ook niet! Daarna vraagt hij of ik mijn eigen tepel wil lippen, die met de piercing erdoorheen. Dar gaat makkelijk, want ze zijn zo groot dat ik ze nog net niet over mijn schouders kan gooien haha! Daarna hebben we een heel geil gesprek en doet ook hij zijn cam aan en zie ik hoe hij zichzelf af trekt.

Die avond besluit ik het onderbroekje van me af te gooien en de cam op mijn kutje te zetten. Nu blijven er heel wat meer bezoekers. Ik verwen eerst een beetje de buitenkant van mijn vagina en mijn clitoris anders blijf ik gortdroog en dat moeten we niet hebben. Nou daar gaat hij dan. Ik smeer voor de cam een flinke klodder glijmiddel over een enorme zwarte dildo en smeer deze sensueel in. Dan ga ik er goed voor zitten. Ik laat mijn billen een beetje naar onderen zakken en gooi mijn beide benen in de lucht en laat ze rusten op een stoel en mijn bureau en begin mezelf langzaam te penetreren met de dildo. The crowd goes wild! En niet alleen de crowd. Ik merk dat ik begin te kreunen en oprecht geil word van het idee dat er ik weet niet hoeveel man kijken hoe ik mezelf neuk met een grote kunstpik.

Maar het gaat niet altijd zo hoor. Er komen ook heel veel mannen op cam sites omdat ze gewoon even met je willen praten terwijl ze mogen genieten van het uitzicht van je borsten. Er zitten heel wat schatjes bij en ik geniet er van als zij ook hun cam aan doen en wat van zichzelf laten zien. Het is een leuk onderdeel van het eindresultaat: De verdiensten! Op de cheapere sites krijg je maar 18 cent per minuut of minder. Ik heb nu dus 428 minuten online gezeten en maar 74 euro verdient. Gekkenwerk eigenlijk! Gelukkig heb ik meer te doen achter de pc, dus wanneer ik geen belletje hoor, zit ik gewoon in mijn blote borsten wat anders te doen. Who needs a bra these days, right? Overdag pijp ik dildo’s en speel ik met mijn tieten en na 20:00 uur gaat de cam op mijn kut. Dat leek me wel een mooie verdeling.

Al met al vast het heel erg mee om een webcamgirl te zijn. Het is even wennen maar je kunt in feestwinkels en dergelijke hele leuke maskers kopen als je niet herkend wilt worden. Plus, je kunt orgasme na orgasme krijgen als je toch bezig bent. En je krijgt betaald. Wat wil je nog meer?

Zin gekregen om het zelf eens te proberen? Schrijf je in op volgende URL:

https://www.xmodels.com/

 


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website