Meest sexy man en vrouw op Twitter

De meest man op Twitter, Chris Hemsworth

Chris Hemsworth TwitterHet heeft even geduurd tot de verkozen “meest sexy man” Chris Hemsworth eindelijk officieel een eigen Twittersaccount heeft aangemaakt. De 31-jarige ster is bekend van onder andere de film “Thor”, en stuurde zaterdagavond in de studio van “Saturday Night Live” zijn eerste tweet de wereld in.

De eerste tweet luidde als volgt: “Twee dingen gebeuren er nu: 1. mijn eerste tweet, 2. ik bereid me voor om @nbcnl te presenteren”.

Twitteraars (voornamelijk de vrouwen!) zijn erg blij met de komst van Hemsworth, de Australische acteur wist zo binnen acht uur tijd maar liefst een 100.000 volgers te verzamelen.

Chris volgt zelf maar slechts een dertig tal mensen, waaronder Stan Lee, de legendarische tekenaar van Marvelcomics, alsook enkele mede Hollywood helden zoals: Robert Downey Jr., beter gekend als “Iron Man” – Chris Evans, Captain America – Mark Ruffalo en Tom Hiddleston, die de rol speelt van Thors broer en vijand, Loki.

Natuurlijk heeft Chris zijn familie niet vergeten, de eerste twee mensen die hij volgde waren zijn broers Liam en Luke Hemsworth.

De meest sexy vrouw op Twitter, Katy Perry

Katy Perry TwitterKaty Perry is niet alleen een sexy meid, maar meteen ook de meest gevolgde persoon op Twitter! Onlangs passeerde ze voormalig meest gevolgde vrouwen (alsook zangeressen) Lady Gaga en Taylor Swift voorbij. Om een goed idee te geven, Katy heeft gisteren (8 maart) maar liefst een 30.000 extra Twitter volgers verzameld.

Om als nummer een te staan op slechts 30-jarige leeftijd is een grote vervulling voor Katy.

Katy Perry is niet alleen hot op Twitter, waar ze zelfs meer volgers heeft dan de Amerikaanse president Barrack Obama, Justin Bieber, zelfs gigant YouTube, maar ook in de media doet Katy het erg goed.

Het album van de jonge zangeres “Prism” stond maar liefst 54 weken (langer dan een gans jaar) in de top 100 verkochte albums.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website