Mannen, tips voor beestige seks!

Seks is dierlijk. Het behoort immers tot onze diepste instincten. Soms hebben we er gewoon zin in. Echter kan seks ook een ware afknapper zijn. En dat weten ze in de dierenwereld maar al te goed. Met deze tips van vissen, ratten en je kunt het je zo zot niet bedenken, krijg jij beestige seks! Dat wil je toch wel?

Weet wanneer je met een hopeloos geval zit

Soms kun je jou tot iemand enorm aangetrokken voelen, maar is het niet omgedraaid. Wel, zie dit dan in.

Probeer niet keer op keer de andere te verleiden en stalk hem of haar zeker niet. Zeker vrouwen knappen bij dit laatste af.

Vrouwelijke vissen hebben ook een hekel wanneer een mannetje continu achter hen aan zwemt. Ze zoeken dan plaatsen op waar ze hem niet hoeven tegen te komen en wensen hem de haaien toe.

Looks moeten bevestigen

Hoewel een vrouwtje in eerste instantie valt voor de looks van het mannetje, moet de seks goed zijn.

Vrouwelijke dieren weten naar het schijnt heel goed wanneer de seks niet zoals gewenst is. In dat geval mijden ze vanaf dan het mannetje dat zijn zaad niet bij hen kwijt mag.

Vrouwen zullen dus wel in eerste instantie toegeven aan de looks. Die kunnen er immers voor zorgen dat ze denken dat je hen beestige seks zal geven, maar het is ook belangrijk dat het gevoel achteraf ook zo is.

Zo niet, dan mag je nog zo knap zijn, maar dan kom je helaas er niet meer in.

Woman on top

Het is belangrijk om tijdens het vrijen ook de vrouw eens bovenaan te laten zitten. Vrouwelijke ratten vinden het bijvoorbeeld heerlijk om zelf te bepalen in welk tempo ze seks hebben. Ze worden daar ook meer tot aangetrokken. Dus, laat je vrouwtje eens boven jou zitten. Ook jij zult het je niet beklagen.

Cadeautjes verleiden niet

Vrouwen worden graag verwend! Cadeautjes horen daar natuurlijk altijd bij. Maar het is niet altijd zo dat je door veel cadeautjes te geven een vrouw verleid.

In tegendeel zelfs, als we naar de natuur kijken, vinden we daar hetzelfde fenomeen. Tijdens de paartijd brengen de mannetjes vaak veel voedsel naar de vrouwtjes, maar helaas is het niet altijd zo dat het mannetje dat het meeste eten gaf uiteindelijk ook de vader van de kindjes is.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website