Man mag geen seks meer met glijbaan

Stel, je laat je hond uit en loopt via het wandelpad langs de speeltuin. Het is al avond, de kleine kinderen liggen in bed maar je ziet iemand op de glijbaan. Je loopt dichterbij en ziet een spiernaakte man rijden en glijden op de glijbaan met een harde erectie. Is dat jou wel eens overkomen?

Een aantal Britse buurtbewoners zagen de 46-jarige Christopher Johnson seks hebben met een glijbaan en belde vervolgens de politie. Dat hield Johnson niet tegen want kort daarna werd hij nogmaals betrapt terwijl hij wederom seks had met een glijbaan. Het is niet duidelijk of het dezelfde glijbaan betrof of dat hij een glijbaan “swinger” was (misschien meet een term voor de schommel). Na zijn tweede vergrijp werd hij door de rechter veroordeeld tot een behandeling van 18 maanden voor zedendelinquenten. Daarnaast mag hij drie jaar lang niet meer in de buurt komen van speeltuinen.

Er is zelfs een naam voor mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot objecten: Objectum seksueel. Er waren al eerder mensen die wilde trouwen met de Eiffeltoren of regelmatig seks hebben met een boom in het bos. De term werd bedacht door de Zweedse Eija Riitta die zelf een relatie heeft met een guillotine. De overeenkomst tussen al deze mensen is een seksuele opwinding, en soms zelfs ware liefde voor objecten waar geen persoon aan te pas komt. Dus het gaat een stapje verder dan bijvoorbeeld hoge hakken, waarbij voeten en benen vaak een rol spelen.

Op de schaal van fetisjismen is Objectum nog vrij onschuldig, maar misschien kan meneer Johnson beter een glijbaantje in zijn achtertuin parkeren waar niemand er last van heeft.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website