Leuke ideeën voor een Sexy Kerstmis

Leuke ideeën voor een sexy kerstmis

Elk feest is fijn en heel vaak worden veel gedragingen, behalve seks, aan een bepaald feest aangepast. Maar waarom mag ook seks niet eens wat kermisachtiger zijn? Dit artikel geeft je inspiratie zodat de komende weken niet enkel een smulfestijn zullen worden.

Kerstlingerie

Mannen houden graag van sexy lingerie. Maar natuurlijk mag het ook eens lekker zot zijn. Waarom koop je voor jezelf of je vrouw niet eens kerstlingerie. Het kunnen zo van die gekke setjes zijn die soms op kerstmarkten verkocht worden, maar waarom zou men de vrouw niet eens een sexy setje cadeau doen.

Het verhoogt haar zelfvertrouwen en geeft haar een sexy gevoel, gegarandeerd dat ze met haar man naar bed wilt wanneer ze dat pakje onder de kerstboom vandaan haalt!


Kerstavondje met z’n twee?

Heb je niet het geluk (of wil je eens passen) om in een grotere familie tijdens kerstavond of kerstdag verwelkomd te worden, waarom verwennen jullie jezelf dan niet eens goed? Aarzel niet om een kerstboom binnen te zetten en versier deze. Ga niet voor de televisie zitten, maar neem lekker veel tijd voor elkaar. Champagne, wat lounge muziek en een openhaard DVD in de achtergrond, geniet ervan.


De Kerstboom met een twist

Een leuke tip is om in de kerstboom elk een aantal verwenningsbeurtjes te steken. Rol deze op en bind ze met een mooi lint vast in de kerstboom. Op kerstavond of –dag kunnen jullie om de beurt een pikante verrassing uit de boom halen. Van blow job tot verwenningsmassage…. Hmmm, lekker.


Maretakken in het huis

Koop een aantal maretakken en hang deze op strategische plaatsen in het huis. Maretakken geven net dat ietsje meer. Niet alleen zijn het mooie sierobjecten, de traditie wil dat wanneer er een man en vrouw onder staan dat deze elkaar moeten kussen. De spanning stijgt en wie weet komt er zelfs meer van…


Een sexy playlist

Aarzel niet om een (kerst)muziekafspeellijst te maken. De stemmen van Frank Sinatra of Nat King Cole brengen je vrouw vaak in de ideale mood voor, jawel, een heet avondje. Natuurlijk mag je zeker ook kerstliederen erin steken. En waarom niet eens deze muzieklijst als achtergrondmuziek opzetten tijdens het vrijen? Wedden dat jingle bells dan plots een heel andere betekenis krijgt?


Boek een citytrip

Een andere stad bezoeken tijdens de kerstperiode is geweldig. Elke stad doet moeite om uniek te blijven, maar toch een zo warm en romantisch mogelijke uitstraling te krijgen in de kerstdagen. Waarom beleef je niet eens een aantal dagen Parijs, Londen of Praag tijdens de kerst? Romantiek gegarandeerd en ’t is te hopen voor de buren onder je dat jullie geen piepend bed krijgen.


De Kerstman geeft een striptease

Wil je je partner eens verrassen? Verkleed je dan als Kerstman en breng op kerstdag al enkele pakjes naar haar bed. Waarom niet eens een leuk seksspeeltje? Nadat ze het geopend heeft, zet je een leuke, sexy plaat op en begin je te strippen. Gegarandeerd dat ze gelijk dat ze met jou nog wat langer in bed wil blijven om met jou dat seksspeeltje uit te proberen….

Redlights wenst jullie alvast fijne, warme, lekkere en vooral pikante kerstdagen toe. Hopelijk konden bovenstaande tips inspireren voor niet een warme, maar hete kerstperiode.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website