Laat je huis geen aanslag op je seksleven plegen

Voor zeer veel koppels is de plaats waar ze met elkaar vrijen bijna altijd thuis. Hoe je huis eruit ziet, is daarom heel belangrijk voor je seksleven.

Op zich maakt het weinig uit of je in een klein appartementje of in een kei grote villa woont, maar je woning kan op een heel andere manier een aanslag plegen op je seksleven. Doordat het de plek is waar men het meest seks heeft, kunnen objecten, geuren en de aanwezigheid van vuil obstakels worden voor een goed seksleven.

Stel zaken op orde

Als je thuis komt in een huis waar constant rommel is, het bed is niet opgedekt is en de rekeningen zijn niet betaalt, dan kom je in een stressvolle omgeving terecht.

Immers worden de spanningen verhoogd doordat de staat van het huis en de objecten die er liggen je aandacht opeisen met niet zo plezante gedachten, want wie wil er nu seks hebben met gedachten als “ik moet wassen”, “ik moet de rekeningen betalen” of “ik moet de badkamer eens goed poetsen” nog seks hebben?

Ban foto’s uit de slaapkamer

Zeker als het om familiefoto’s gaat. Je mag dan nog je zoontje kei graag zien of je overleden (groot)ouders kei hard missen. Het gedacht dat ze “meekijken” naar je seksleven kan dodelijk zijn.

Hoewel ze dat natuurlijk niet echt doen, blijkt het dat veel koppels het toch niet zo prettig vinden dat plots foto’s van familie, vrienden en kennis rond het bed staan geëtaleerd wanneer ze seks hebben. Daarom kun je beter foto’s enkel in de woonkamer plaatsen. Houd het van foto’s van jezelf en/of je partner wat de slaapkamer betreft!

Televisie en andere technologie in de slaapkamer

Zorg dat alles wat jij en/of je partner kan afleiden van elkaar weg is in de slaapkamer. Een slaapkamer waar bijvoorbeeld een televisie staat, kan vaak nefast zijn voor seks, want hij kan te snel opstaan, waardoor de beeldbuis belangrijker kan worden dan de partner die naast je ligt.

Door het verwijderen van de televisie en andere afleidende technologie, kunnen jullie enkel elkaar nog afleiden. En dat leidt vaak tot meer communicatie en betere seks.

Slechte geuren

De boodschap is poets regelmatig en maak de vuilbakken regelmatig leeg. Niets is zo vervelend en in de stemming brengend als een geur.

Als deze slecht is, kan dit leiden tot een slecht humeur, waardoor er nog weinig zin is voor seks. Terwijl als de geur heerlijk fris is, de kans dat jullie sneller met elkaar in bed willen duiken groter is.

Geen vuile sokken op het nachtkastje naast je bed dus! Schaf eventueel een geurwarmer aan dat gebruik maakt van olie en water, of wax. Zo riekt de slaapkamer altijd geweldig, er zijn zelfs geurtjes dat de stemming zou opwekken!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website