Kim Holland “lanceert” Facebook voor seks

Facebook is een wereldwijd fenomeen, je houdt ervan of je haat het, maar het is dé merknaam wat betreft Social Media.

Je kunt er alles op kwijt, wat je aan het doen bent, wat je deed, maar niet wie je doet en hoe… Facebook is een typisch Amerikaans bedrijf, dus heel preuts en bang voor alles wat met seks te maken heeft.

Gelukkig is er een Nederlandse dame die seks mogelijk gaat maken op het internet: Kim Holland.

Kinkylife.com

Kim laat weten via haar LinkedIn account dat ze bezig is met de Facebook voor seks.

“Binnen enkele weken lanceren we het erotische alternatief voor Facebook” schrijft ze, en “je kunt wat extra geld verdienen door vrienden geld te vragen voor je eigen privé filmpjes” en zelfs “voor gesprekken met mannen ontvang je credits die je in kunt wisselen voor geld op je bankrekening”.

Sociaal of Commercieel?

Naast het feit dat ze dit nieuws bekend maakt via zakenplatform LinkedIn kun je met Kinkylife ook geld verdienen. Sterker nog, dat lijkt een belangrijk onderdeel uit te maken van het businessmodel.

Privé videoclips tegen betaling, chatten (expliciet met mannen) tegen betaling, met hoogstwaarschijnlijk een aantrekkelijke commissie voor Kim Holland. Niet mis mee hoor, maar niet echt een “free and sexy lifestyle” als het niet, zoals Facebook, “free” is…

We wachten vol verwachting af of Kinkylife.com een groot “sucseks” zal worden. Momenteel is er op de pagina niets meer te zien dan een “coming soon” plaatje van de domein hosting provider, en op haar Blog geeft ze aan te zoeken naar zakenpartners.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website