Jonge mannen geilen op oudere vrouwen

Als je films en boeken moet geloven vallen mannen op jonge vrouwen.

Bekende mannelijke acteurs als Tom Cruise staan naast steeds jongere dames op het witte doek… Maar een recent onderzoek wijst uit dat jongere mannen juist vallen op hete MILF’s en niet op schattige tieners.

En daar zijn een aantal goede redenen voor te bedenken!

Volwassen vrouwen hebben vaak meer ervaring en weten precies wat een kerel lekker vindt. Je hoeft ze niets uit te leggen en betasten alle goede plekjes op de juiste manier. Ze hebben vaak meer partners gehad en weten welke trucjes goed werken, en welke niet.

Ze zijn daardoor ook actieve partners, jonge dames laten het werk vaak aan de man over, oudere vrouwen zijn echt betrokken bij de seks. Samen zijn is ook echt samen.

Oudere vrouwen nemen rustig de tijd. Jonge vrouwen hebben vaak ook meer tijd nodig dan de man maar durven dat niet te zeggen, de MILF geeft duidelijk aan dat het tempo wat lager mag.

En dat stukje zelfverzekerdheid is zeer opwindend voor een man. Je weet precies waar je aan toe bent, als je op een plek zit waar de oudere dame geen zin in heeft zal ze dat laten weten en je vervolgens doorverwijzen naar de goede plekjes. Dat maakt haar natuurlijk supergeil en daar profiteer jij ook van!

In het onderzoek werden overigens aantrekkelijke dames van 40+ vergeleken met “normale” jonge vrouwen en er werd gevraagd naar een “Vijftig tinten grijs” situatie.

Blijkbaar namen de mannen het woord “grijs” wel erg letterlijk…


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website