Je seksleven verbeteren? Kijk naar Game of Thrones!

Je seksleven verbeteren? Kijk naar Game of Thrones!

De laatste aflevering van Game of Thrones is net gepasseerd en vele fans zullen nu weer een jaar moeten wachten voordat hun verslaving gestild wordt. Game of Thrones staat bekend om zijn gruwelijke moordscènes, de ene wansmakelijker dan de andere. Maar ook om seks, seks en… eh seks! Laat Game of Thrones een goede les zijn voor je seksleven!

game-of-thrones-seksleven-verbeterenHet begint allemaal in het eerste seizoen.
Daenerys Targaryen en Dorthraki hebben seks met elkaar. Maar dat lukt voor de nog vrij jonge Daenerys niet zo goed.

Haar meid Doreah helpt haar een handje en legt uit hoe seks aangenamer kan zijn. Ze toont aan de hand van eigen ervaring hoe zij de ‘baas’ kan worden. De les vrouwen hieruit leren is zelfvertrouwen en controle nemen. Mannen hebben graag dat de vrouw eens het werk doet. Ook zij worden al eens graag in de watten gelegd.

John Snow die lid is van de Knight’s Watch heeft een eed gezworen die een celibatair leven inhoudt. Op een van zijn ‘tripjes voorbij de muur’ ontmoet hij de bevallige wilde Ygritte. John Snow is helemaal zot van haar en wanneer hij denkt dat hij nooit meer bij de Knight Watch zal zijn, verleidt Ygritte hem in een grot. De les die we hieruit leren is dat wanneer er een kans voor seks is, neem deze! (En ook: zweer seks nooit helemaal af!)

Nadat Robb Stark en vrouwe Talisa elkaar hebben ontmoet op het slagveld. Hopeloos verliefd verbreken ze bestaande beloften (Robb betaalt het dan ook met een bloedrode vrouw) en vallen ze neer op de grond. De les die we hieruit leren is gelijkaardig aan de vorige. Heb je er zin in? Doe het. Waar (en met wie) dan ook! Spontaniteit is dé sleutel voor onweerstaanbare seks!

De rode priesteres beter bekend als Melisandre is een ultieme verleidster en manipulator. Met weinig moeite kan ze mannen aan haar ring winden. Een van haar slachtoffers is Gendry, de bastaard van Koning Robert Baratheon.

Hij is zo in de wolken van haar dat hij haar toelaat om hem vast te binden op een bed. Welke les leren we hieruit? Haast niet! Maak tijd om je partner in de stemming te brengen. Verleid haar en blijf vooral van rode priesteressen weg!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website