Hoelang duurt de effectieve daad?

Als we heel eerlijk zijn, moeten we je vertellen dat er niet zoiets bestaat als de ‘gemiddelde vrijpartij’.

Afhankelijk van wat jullie willen en wanneer jullie het willen, zal de daad lang, gemiddeld of kort zijn.

Het komt er dus voor een groot deel op neer hoe “de daad” plaatst neemt.

Hebben jullie de kids voor het weekend naar Oma en Opa gebracht, en is het een romantische avond?
Dan begint “de daad” vaak met een enkele zoenen, strelingen, enz.

De gemiddelde vrijpartij

In films worden we vaak geconfronteerd met hitsige seksscènes die toch wel behoorlijk lang lijken te duren. Ook stoefende makkers en roddelende vriendinnen geven ons helaas een verkeerd beeld.

Hun opschepperij doet ons alleen maar denken dat de gemiddelde sekspartij zo tussen de twintig minuten en een half uur, of langer duurt.

Maak je echter niet ongerust, eigenlijk hebben slechts erg weinig koppels een ‘effectieve daad’ die langer dan twaalf minuten duurt.

De meeste koppels hebben een vrijpartij van tussen de vijf à acht minuten.

Dit wordt ietsje langer gemaakt wanneer je van standje wisselt of ook een (uitgebreid) voorspel tot de vrijpartij integreert.

Geen maatstaf

Maar die vijf à acht minuten zijn zeker geen maatstaf. Het is niet omdat jullie het eens op drie minuten klaar hebben gespeeld of het eens bijna een uur heeft geduurd dat jullie ‘abnormaal’ zijn.

Elke vrijpartij is ook uniek. De daad is immers ook afhankelijk van de stemming, de sfeer en de opwinding die je op dat moment nu eenmaal bezit.

De ene keer heb je zin in een vluggertje en de andere keer wil je graag een drie gangen menu: voorspel, penetratie, naspel.

Maar uiteindelijk telt niet zozeer de tikkende wijzer, maar de voldoening. Geniet van de daad! Records sneuvelen, hoeft niet per se.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website