Hoe werk je veilig als prostituee

Veilig werken als prostituee

Wil je je geld te verdienen als prostituee? Of werk je al als prostituee, maar vind je dat het veiliger moet kunnen?

Dit artikel biedt enkele tips die ongewilde virusjes en seksueel overdraagbare ziektes op een wat grotere afstand van je houdt. Het begint allemaal bij de hygiëne van je meest intieme delen tot het gebruik van condooms.

Draag zorg voor je vagina

Voor een vrouw is de vagina het meest kwetsbaar en gevoelige lichaamsdeel. Het is daarom belangrijk om er zorg voor te dragen en op tijd problemen vast te stellen.

De vagina is bekleed met een slijmvlies dat normaal gezien gezond slijmvlies produceert die ervoor zorgt dat je vagina beschermd is tegen schadelijke virussen, schimmels en slechte bacteriën.

Natuurlijk moet je dit lichaamsdeel schoon houden, maar doe dit liefst zonder zeep, want bij een overdreven wasbeurt verstoor je het natuurlijke milieu van de vagina waardoor slechte bacteriën, virussen en schimmels hun kans zien.

In die gevallen is een bezoek bij de arts onvermijdelijk.

Jij hebt ook nog altijd wat te zeggen

Als prostituee kom je verschillende klanten tegen en die willen elk wat anders. Toch is het belangrijk dat je zelf aangeeft wat je wel en wat je niet wil doen.

Dit kun je ook al op voorhand kenbaar maken, zodat de klant al weet welke verwachtingen hij mag hebben en welke hij niet kan koesteren.

Het komt ook geloofwaardiger en eerlijker over dan dat je alles zou toestaan. Ook geeft het de klant een veiliger gevoel.

Maak gebruik van voorbehoedsmiddelen

Het hebben van seks als vriendin, maar zeker als prostituee kan altijd leiden tot seksueel overdraagbare aandoeningen.

Dit zijn ziektes of infecties die bij onbeschermd contact tussen vagina, penis mond en/of anus kunnen worden overgedragen.

Daarom is het belangrijk dat je zowel jezelf als je klant beschermt. Als je vrijt met mensen die je niet kent is het “not done” om dit zonder condoom te doen.

Gebruik altijd een rubbertje om ervoor te zorgen dat de kans op soa’s zeer sterk verkleind wordt.

Ook glijmiddel kan een SOA vermijden. Indien je namelijk niet snel opgewonden wordt als prostituee kan seks pijnlijk zijn, en je loopt de kans dat een condoom scheurt.

Om dan de seks stop te zetten en de condoom te vervangen is natuurlijk niet ideaal. Bovendien is het bij het scheuren meteen ook contact tussen de penis en vagina, wat meteen een risico is voor een SOA.

Wat voor condoom moet ik gebruiken?

Op zichzelf maakt het niet uit wat voor condoom je gebruikt. Deze zijn er in alle soorten maten, kleuren, vormen en smaken.

Als prostituee is het goed dat je er altijd verschillende op voorraad hebt. Je zult immers klanten met een wat grotere of kleinere tegenkomen, maar ook klanten die graag gepijpt willen worden.

Zeker bij dit laatste zal je blij zijn dat je soms aardbei proeft.

Voor meer informatie betreffende sekswerk alsook seksuele aandoeningen kan je altijd terecht bij www.infosexwork.be. Verder biedt infosexwork gratis medische onderzoeken zodat jij zeker kan zijn van je gezondheid!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website