Hoe speeltjes te introduceren in je relatie?

Hoe speeltjes te inroduceren in je relatie

Als vrouw ben je niet altijd helemaal tevreden van je man tijdens de seks. Hoe goed hij ook zijn best doet om je te verwennen, het gevoel is soms nog te kunstmatig of te geforceerd, omdat het ook niet altijd goed lukt.

Het introduceren van seksspeeltjes is dan vaak een goede keuze, omdat ze je kunnen helpen een betere ervaring te krijgen en kunnen zelfs voor nog meer intimiteit en spanning tijdens het vrijen zorgen.

Maar pak het voorzichtig aan en vanuit een positief standpunt voor hem, want je wil natuurlijk zijn ego niet breken. En voor de man die het het speeltje wil introduceren aan de vrouw, je wil haar natuurlijk niet afschrikken met een buttplug of een dildo van 20cm!

Begin met kleine dingen

Begin met speciale lotions of massageolieën, of als je het wat meer op echt “seksvlak” wilt, begin met een penisring. Stel hem voor om het eens te gebruiken. Maar doe dit wel positief. Zeg dus niet: ‘Schat, wil je deze trillende penisring eens om doen, want dan heb ik eindelijk wat plezier’.

Spiegel het zo positief mogelijk af voor hem: ‘Schat, wat denk je ervan om deze penisring eens te gebruiken, je verwent me nu al zo geweldig, maar met dit gaan we denk ik nog explosievere ervaringen krijgen’. Het is heel belangrijk dat je met eenvoudige dingen begint.

Introduceer niet plots handboeien, of anale speeltjes. Zeker als je weet dat hij daar wellicht (nog) niet voor te vinden is, want dat kan tot zeer slechte ervaringen leiden.

Begin dus met de kleine dingen en wanneer hij die aanvaardt en zelf leuk begint te vinden, kun je weer een trede hoger van de ladder de seksspeeltjes gaan beklimmen. Bedsport wordt nog spannender dan je dacht.

Maar word niet afhankelijk

Seksspeeltjes kunnen de seks dus verbeteren, maar het is belangrijk dat je ze als hulpmiddel ter voorbereiding van het ultieme orgasme gebruikt en niet om het ultieme orgasme te bereiken.

Immers zorgt dit laatste ervoor dat je op den duur enkel maar verlangt naar dit speeltje en minder naar de betastingen en liefkozingen van je man. Wordt het een verslaving, dan moet je proberen te stoppen, want een relatie waarbij goede seks enkel lukt door de seksspeeltjes kan de oorzaak zijn voor een nefast einde. Gebruik dus zoveel gels, massageolieën, penisringen, vibrators, wat je maar wil.

Maar gebruik ze enkel als middel naar het hoogtepunt en niet om dit hoogtepunt altijd te bereiken. Dan worden de seksspeeltjes je verslaving en niet je redmiddel van wat flauwere seks.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website