Hoe plaats je de ideale advertentie op Redlights?

Wens jij net zoals duizenden andere dames en heren van de vele voordelen van Redlights te genieten? Dat is mogelijk en héél eenvoudig! Zo ga je van start:

Stap 1, gratis of Gold advertentie

Bezoek de Redlights avertentie pagina, www.redlights.be/adverteren. Hier krijg je meteen de keuze tussen een gratis of Gold advertentie.

Gratis advertentie

De gratis advertentie is ideaal om bekend te worden met Redlights en biedt alle basis mogelijkheden aan, zoals

 • Een uitgebreid fotoalbum
 • Een unieke link naar de advertentie
 • Een uitgebreid profiel met details, mogelijkheden, locatie
 • Een contact formulier (indien gewenst)

Gold advertentie (1-2 euro)

Waarom betalen voor een Gold advertentie?

 • De advertentie staat gedurende 6 uur op de homepagina
 • De advertentie staat vóór de gratis advertenties in uw rubriek
 • Mogelijkheid om een factuur te vragen
 • U kan meer dan 1 advertentie per dag activeren

In het kort, een gratis advertentie is ideaal om met Redlights bekend te worden. Ben je goed op weg? Investeer dan enkele euro’s en geniet van de extra aandacht!


 Stap 2, registratie

Na het kiezen tussen een gratis of gold advertentie moet u registreren. Dit is simpelweg zodat u op een later moment terug kan inloggen en uw advertentie kan bekijken of wijzigen, uw gegevens worden nooit doorgegeven aan andere partijen.


Stap 3, richtlijnen voor de ideale advertentie

Hoe schrijf je een effectieve en leuke advertentie? Hier enkele tips:

 • De meest belangrijke factor, gebruik échte foto’s!
  Wanneer je valse foto’s gebruikt voor een advertentie of profiel schend je copyright van de eigenaar van die foto’s. Dit is wettelijk een overtreding en hier kunnen zware maatregelen vast aan hangen, zoals rechtszaken en boetes.Verder geef je ook een verkeerde indruk aan je klanten en loop je de kans op een zure ontmoeting.
  Wandelaars delen graag hun ervaring met elkaar, dus je beschadigd meteen ook je reputatie.
  Gebruik altijd echte foto’s, eerlijkheid duurt het langst!
 • Professionele foto’s geven een meer professionele uitstraling. Erotische fotografen bieden vaak erotische fotoshoots gratis aan, simpelweg om hun portfolio uit te breiden of voor ervaring. Bekijk dus zelf even uw foto’s en maak de keuze of deze al dan niet professioneel zijn, een kleine investering kan een groot verschil maken!
 • Vul de profiel velden zo nauwkeurig mogelijk in, dit geeft meteen een goed beeld weer voor je mogelijke klanten en maak duidelijk of je bijvoorbeeld al dan niet tattoos of piercings hebt die niet in je foto’s zichtbaar zijn.
 • Geef een duidelijke beschrijving over jezelf, je locatie, de mogelijkheden, … Deel je informatie in verschillende paragrafen en maak het eenvoudig en leuk om te lezen. Des te gedetailleerder je jezelf en je mogelijkheden beschrijft, des te minder onduidelijkheden en ongewenste verassingen wanneer je face to face je klant ontmoet.

Zo simpel is het! 🙂

Wens je je advertentie of onderneming nog meer in de spotlight te plaatsen? Redlights biedt ook meerdere premium advertentie mogelijkheden aan die je hier kan bekijken: www.redlights.be/adverteren

Heb je vragen betreffende het plaatsen van een advertentie of de beste mogelijkheid om je advertentie of onderneming in de spotlight te plaatsen? Contacteer ons en wij helpen je graag verder bij het vinden van de ideale oplossing op maat.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website