Hoe haal je haar over om anale seks te proberen?

anale-seks

Je bent tevreden over je seksleven met haar, jullie hebben zo’n beetje alle standjes weleens uitgeprobeerd en ze is goed in bed. Maar nu vind je dat het tijd is voor iets nieuws, iets wat nog spannender is… Je wilt graag anale seks met haar proberen. Hoe haal je haar over om deze intieme ervaring met jou te delen?

Anale seks, zeker de eerste keer, vereist veel geduld en oefening. Veel vrouwen kunnen enorm genieten van seks via de achterdeur. Het voelt totaal anders dan ‘gewone’ seks. Het is een gevoel die ze niet gewend is, en dat maakt het juist zo spannend. Om deze reden kan ze ook terughoudend zijn om het te proberen. Zorg er dus voor dat de eerste keer anale seks een fijne ervaring is voor haar, zo vergroot je de kans dat ze het nog een keer wil proberen.

Zo ga je te werk

De eerst volgende keer dat jullie met elkaar naar bed willen ga jij haar eens lekker verwennen. Zorg ervoor dat ze lekker ontspannen gaat liggen op bed. Pak er een lekkere body lotion bij en ga aan de slag met die heerlijke rondingen van haar. Met een beetje body lotion in je handen masseer je eerst haar rug en schouders. Dan druppel je een beetje lotion over het midden van haar rug, richting haar kont. Masseer de lotion in en besteed nog niet te veel aandacht aan haar kont. Blijf liever actief rond de heupen en verplaats je handen dan naar de bovenbenen. Nu ben je dicht bij haar meest intieme delen en kun je aan het voorspel beginnen. Denk erom: alles draait op dit moment om haar en even niet om jou. Geef haar heerlijke orale seks maar doe nog niets met haar kontgat!

Pas wanneer ze heel erg naar je verlangt en kreunt en super nat is draai je haar om en kun je haar van achteren in de vagina penetreren. Terwijl je dit doet, gebruik je je vingers om met haar kontgaatje te spelen – dit geeft haar twee keer zoveel stimulatie. Daar zal ze even aan moeten wennen. Speel net zolang met haar gaatje totdat deze ook lekker nat is. Pas dan kun je je eikel er tegenaan duwen terwijl je met je vingers haar clitoris stimuleert. Steek hem er nog niet in – plaag haar net zolang tot ze het niet meer uithoudt! Des te geiler ze is, des te groter de kans dat ze open staat voor het idee om jou via de achterkant naar binnen te laten gaan.

Het moeilijkste gedeelte voor de meeste vrouwen is wanneer hij nog maar voor een kwart binnen is. Vooral wanneer dit haar eerste keer is zal dit erg onaangenaam voelen. Daarom vragen de meeste vrouwen hun partner op dit moment om te stoppen. Nu is het de kunst om niet op te geven en te proberen de penis verder naar binnen te krijgen. Nogmaals, let goed op dat je zachtjes en voorzichtig te werk gaat. Vergeet niet om haar clitoris te blijven stimuleren zodat ze zich daarop kan concentreren terwijl jij je penis verder naar binnen duwt. Dit wordt nog wel eens vergeten.

Als de penis eenmaal halverwege – of helemaal – binnen is, kun je beginnen met neuken zoals je gewend bent. Ze zal de nieuwe sensatie geweldig vinden en als ze klaarkomt, is haar orgasme intenser als ooit tevoren.

Conclusie

Anale seks wordt door velen nog steeds gezien als een taboe. Vooral vrouwen vinden het vaak vies en het kost moeite om ze over te halen een keer anale seks te proberen. Maar als ze een eerste goede ervaring hebben gehad staan de meeste vrouwen er voor open om het nog een keer te proberen.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website