Help! Ons seksleven ligt in de goot! Hoe maak je je seksleven weer interessant? Deel 2

Je seks leven interessant houden is niet voor iedereen even makkelijk/ Daarom heb ik de vorige keer al een eerste lijst met tips gegeven. Vandaag gaan we verder met de tips nummer 7 tot en met 11.

Tip 7: Probeer een stimulerend middel om wat meer opgewonden te raken. Ik gebruik zelf diverse clitoris druppels en crèmes en ik moet zeggen, het werkt soms echt! Daarnaast zijn er stimulerende seksmiddelen te koop in smartshops als Azarius. Neem bijvoorbeeld deze Hot Intimate Roller. Er zitten stofjes in die de clitoris prikkelen en daardoor wordt je heel opgewonden. Ook bepaalde geuren als vanille en patchoeli zouden deze gevoelens kunnen oproepen. Deze middelen zijn ook zeker te koop voor mannen.

Tip 8: Probeer hem eens anders handmatig te bevredigen. Vrouwen hebben wat betreft seks een luxe leven. Er is genoeg op de markt om de vrouw tot een ongekend hoogtepunt te kunnen brengen! Maar hoe zit het dan met mannen? De man blijft gelukkig niet achter. Nog steeds worden er elk jaar nieuwe speeltjes gemaakt waardoor de man lekkerder kan masturberen of afgetrokken kan worden. Ook hierin mag best wel geinvesteerd worden. Neem bijvoorbeeld de Tenga Flip Hole Zero masturbator. Eenmaal aangebracht op de penis met de juiste glijmiddel kan erin geknepen worden voor een zuig-effect. Hoe maak je een man blij? Hij is makkelijk schoon te maken na gebruik en staat op een handige standaard.

Tenga Masturbator

Tip 9: Probeer eens anale seks. Nee, je hoeft echt niet meteen een penis in je achterste te laten drukken, maar anale stimulatie kan voor zowel vrouw als man heel erg lekker zijn. Voor een vrouw geeft het door de vele zenuwen in de anus een extra boost, en de man heeft natuurlijk zijn prostaat die hem zelfs kan laten klaarkomen door voldoende stimulatie. Het is echt niet vies, of vreemd! Je kunt klein beginnen, met een butplug og een een streng met balletjes die steeds groter worden bijvoorbeeld. ( En dat is wel heel erg geil, vooral als je je een beetje onderdanig op stelt) . Er is voor de nieuwsgierige mensen onder ons een kennismakingspakket voor anale seks. Je zult er geen spijt van krijgen!

Tip 10: Kijk samen eens naar een camgirl. Het kan heel geil zijn om samen te kijken naar een wildvreemde die achter haar webcam alles doet wat je haar opdraagt. Natuurlijk is het een betaalde dienst, maar als je er beiden opgewonden van wordt en het jullie seksleven helpen kan, is het het waard! Er zitten er lekkere vrouwen tussen! (En misschien ik zelf wel binnenkort). Ik heb een relatie, maar het kan omgekeerd ook heel opwindend zijn om jezelf aan te raken voor iemand op de webcam. En een free tip : Dat kun je ook nog samen doen! Er zijn genoeg mensen die stelletjes willen zien op de webcam.

Tip 11: Masseer elkaar en neem er lekker de tijd voor. Er zijn heel veel workshops, cursussen. Cd’s en boeken over masseren. Erotische massages zijn heel erg fijn als je lekker ontspannen bent. Wat ik zelf altijd fijn vind is als de olie ook lekker ruikt. Ik word heel erg geprikkeld door geur, net als de meeste mensen. Geur kan veel doen voor je libido. De warme olie van een massage kaars over je lichaam heen krijgen is ook heel erg geil! Van deze massage olie wordt je warm, geil en kissable! Elke aanraking zal warm aanvoelen! Je hebt ook nog keuze uit verschillende geuren en smaken. Gember is het geheim van deze massage olie! Nou ik zou het wel weten. De Mojito en de Pina Colada varianten lijken me heel lekker! Maar wil je een normaal geurtje dan heb je ook nog normale geuren.

Massageolie

Maak je seksleven leuker met je fantasie. Probeer nieuwe dingen, een rollenspel zelfs! Je hoeft niet meteen de strenge schooljuf te zijn maar mannen gaan meestal wel plat voor een verpleegstersjurkje en vrouwen voor een brandweer outfit. Houdt je seksleven zelf leuk! Je kunt het!

Liefs,

Jade Jordan


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website