Help! Ons seksleven ligt in de goot! Hoe maak je je seksleven weer interessant? Deel 1

Tip 1: Houdt de communicatie open. Veel koppels bespreken hun seksleven op een negatieve manier met elkaar, of helemaal niet. Heb het ook eens met elkaar over jullie fantasieën en keep an open mind.

Tip 2: Probeer een seks toy waar jullie allebei iets aan hebben. Er is zo enorm veel keuze om samen te kunnen genieten en tegelijk qua sextoys. Neem bijvoorbeeld de We-Vibe. De vrouw brengt deze in, een gedeelte blijft op de clitoris liggen en zo trilt hij aan alle kanten door, en past de penis van de man er nog bij. Niet alleen geniet de man dan van de trilling en wrijving, maar door de vorm raakt hij in combinatie met penetratie de G-spot van een vrouw en dat is erg lekker kan ik je vertellen! Er is een wereld aan koppel toys die je vooral even goed uit moet pluizen. Dit is niet alleen voor hetero koppels. Gelukkig leven we in een tijd waarin er ook koppel toys voor man-man en vrouw-vrouw gemaakt worden. Vergeet ook vooral de vertrouwde cockringen niet!

Tip 3: Trek eens iets spannends aan. Iets anders dan je bloemetjes pyama kan je partner, man of vrouw, enorm opwinden. Er is prachtige lingerie te koop voor vrouwen in allerlei maten. Of je nu maatje 34 hebt of maatje 56. Je kunt altijd sexy zijn! Als je het een beetje spannend vindt, begin dan gewoon met een heel geil slipje. Geloof me, daar scoor je ook wel punten mee!

Tip 4: Sta open voor suggesties als het gaan om elkaars lijf met een ander delen. Wil je dit absoluut niet hebben dan is daar natuurlijk alle respect voor. Maar er zijn koppels die wel eens “swingen”, en daardoor in hun eigen territorium weer enorm goede seks hebben. Het kan gevoelens van jaloezie oproepen, maar het kan ook heel veel voldoening geven om je partner te zien genieten en te weten dat deze niet houdt van de persoon die vreugde tussen de beentjes brengt.  Bekijk eens wat advertenties van swingers. Het kan geen kwaad om gewoon even te kijken. Je kunt het onderwerp altijd nog verwerpen. 

Tip 5: Probeer er niet aan te denken, dan blijft het spontaan. Het kan voorkomen dat je gewoon een dikke maand geen seks hebt met elkaar. Geloof me, dan zijn jullie echt de enigen niet. Het kan veroorzaakt worden door een druk leven, stress, medicatie gebruik en ga zo maar door. Voel je niet schuldig. Relax! Want als je ontspant, dan komt de zin vaak vanzelf.

Tip 6: Lees een geil boek. De hoeveelheid mannen en vrouwen die hebben toegegeven dat ze zich kapot hebben gemasturbeerd op de trilogie van 50 tinten grijs kan ik niet op zes handen tellen. Ik ben er zelf ook schuldig aan en het deed destijds wonderen voor mijn seksleven! Simpelweg omdat mijn fantasie helemaal op hol was geslagen! Ook Lucinda Carrington heeft hele geile boeken geschreven zoals Negentig dagen Genevieve.  Zeker een aanrader!  In deel 2 zal ik nog meer tips geven om je seksleven een boost te geven! Succes!

Liefs,
Jade Jordan


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website