‘Grote borsten en billen is GEEN must!’

Grote borsten en billen is GEEN must!Heel veel vrouwen denken nog altijd dat mannen kicken op vrouwen met abnormaal grote borsten en billen.

Dit beeld wordt hen onbewust opgedrongen door de porno-industrie waar grote rondingen eerder regel dan uitzondering zijn, maar ook in de gewone film en modewereld dringt dit beeld zich soms op.

Echter willen mannen niet per se grote borsten en billen. Willen ze dan graag klein? Eerlijk, het maakt heel vaak weinig uit.

Een lichaam in proportie

De meeste mannen willen dat het lichaam van een vrouw in proportie is, dit betekent natuurlijk dat er wel rondingen mogen zijn, maar het hoeft niet altijd extreem te zijn.

Uit onderzoek blijkt immers dat cup C zowat de ‘ideale maat’ is (extreem groot is dit niet hoor!). Maar zelfs als je dat niet hebt, hoef je geen paniek te hebben.

Mannen kijken immers verder dan je rondingen. Ze willen dat wanneer ze je in de verte zien je overtuigend overkomt. Een frêle vrouw met een extreem groot schap oogt zeer onnatuurlijk en is vaak zelfs een afknapper voor mannen.

De extreme tegenhanger een vrouw die een ‘strijkplank’ is, is dat vaak ook.

Presentatie!

De manier waarop je je als vrouw presenteert is echter zeer belangrijk.

Zo moet je als je niet al te veel hebt, ook niet per se kleedjes met een grote decolleté dragen, want dat oogt in sommige gevallen nogal belachelijk, omdat je dan lijkt te stoefen met wat je ‘niet hebt’.

Maar ook omgedraaid, moeten vrouwen met een ‘maatje meer’ hiermee opletten, omdat too much soms tot een zeer hoerig resultaat leidt. Neen, als je goed wilt scoren, moet je proberen te accentueren wat je wel hebt. Karakter en lef kun je gemakkelijk uitstralen door het dragen van ongewone kledij.

Hoewel mannen wel graag aan borsten kunnen zitten en in een stevige bil willen knijpen, toont onderzoek aan dat de verpakking vaak veel belangrijker is.

Een vrouw moet er goed uitzien en dat doe je zelden alleen met wat je nu effectief hebt. Als je origineel uit de hoek wilt komen, val je juist op en dat hebben mannen graag!

Maar ook hierin moet niet overdreven worden, want dan kan het soms zeer kunstmatig ogen. Vele mannen willen dat er door andere mannen naar hun vrouw wordt gekeken (natuurlijk enkel kijken!).

Dit zorgt immers ervoor dat hun ego gestreeld wordt, omdat zij een knappe vrouw hebben kunnen veroveren.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website