Getrouwde swinger heeft seks met 3000 mannen

Getrouwde vrouw seks met 3000 mannenBritse Marie Calvert heeft sinds haar huwelijk (35 jaar) met ongeveer 3000 andere mannen de lakens gedeeld.

Marie Calvert is inmiddels 63 jaar oud.

Tot haar 28ste had ze enkel seks gehad met haar man zegt ze tegen The Guardian.

“Mijn echtgenoot vind het helemaal OK . Voor mij draait het alleen maar om de seks. Voor ons zijn seks en liefde twee aparte dingen”, zegt Marie. Het enige waar ze spijt over heeft is dat ze er niet vroeger aan begonnen is.

“Pas toen ik seks had met veertien verschillende mannen tijdens één nacht, begon ik me af te vragen met hoeveel mannen ik al naar bed was geweest. Na een kleine rekensom kwam ik uit op zo’n 3000 mannen. Het kunnen er ook meer geweest zijn. Maar ik schat dat ik jaarlijks met honderd mannen seks had in de laatste 30 jaar. Ik ben nu 63 en doe het wat rustiger aan, een klein beetje maar” lacht Marie.

Ze voegt toe “De nacht dat ik sliep met 14 mannen was tijdens een swingers feestje in Manchester. Ik herinner dat ik me zeer geil voelde toen ik naar het feestje reed. De volgende dag voelde ik alsof ik van de gym kwam.”

We werden toegewijde swingers, we besteden onze weekenden met het ontmoeten van koppels of gaan naar feestjes om van partner te wisselen. Plotseling was alles wat spannend. Ik zou aan het werk zijn, en plotseling dacht ik wat we zouden doen die avond en het gaf een rilling over mijn rug.

Sommige koppels -zoals John en zijn vrouw – zouden dikke vrienden worden worden, zelfs wanneer de seks stopte. Anderen waren slechts eenmalige ontmoetingen.

“Waarom ik met zoveel mannen seks heb? Het is simpelweg mijn hobby. Ik ben geen prostituee, want ik heb geen seks tegen betaling.”

De Britse is nog steeds gelukkig getrouwd. Ze was vijftien toen ze haar huidige echtgenoot leerde kennen, en trouwde toen ze negentien waren.

Intussen hebben ze samen twee kleinkinderen. Van jaloezie is geen sprake, haar man doet naar eigen zeggen precies hetzelfde, maar dan met vrouwen.

Het koppel houdt zoveel van seks dat ze ondertussen zelf een swingersclub hebben opgestart in Sheffield (Engeland).

Marie zegt We hadden onze buik vol van werken, en we wilden graag iets doen waar we een passie voor hebben. Onze club doet het nu beter dan ooit. We hebben zelf nooit seks tijdens de openingsuren – het is onze zaak en we houden dat graag professioneel.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website