Getrouwde mannen zijn het doelwit voor single vrouwen

Victoria Milan is in principe een dating website website voor individuelen in een vaste relatie, op zoek naar een buitenechtelijk avontuurtje…

Toch is een 30 procent van de Belgische vrouwen die zich registreren op de website gewoon single! Ze zijn simpelweg op zoek naar een getrouwde man. Waarom? Omdat de seks beter is zo blijkt.

Victoria Milan ondervroeg een 5300 vrouwelijke leden en kreeg als populair antwoord dat getrouwde mannen meer ervaring alsook zelfvertrouwen hebben. Ze eisen niet veel en verwachten ook niets van de relatie, het draait enkel en alleen rond seks.

Verder vinden vele single vrouwen het een uitdaging dat de man in een relatie – of zelfs getrouwd is, het maakt het seks hebben nog zoveel spannender aangezien het stiekem en “verboden” is.

Ongeveer 37% van de vrouwen die op de buitenechtelijke datingsite geregistreerd is, is getrouwd. 30% is in een vaste relatie en de overige 29% is single! De overige 4% wou niets delen betreffende de stand van hun relatie. Op zich is het vrij verrassend dat zoveel dames hun privé relatie details willen delen.

De CEO van de dating website “Victoria Milan” ziet het als volgt: “Het gaat enkel en alleen om het genieten met iemand die op zoek is naar hetzelfde: spannende seks met een bepaalde mate van ervaring, om de sekservaring geweldig te maken. Het is nu toevallig zo dat in meeste gevallen de man met deze eigenschappen getrouwd is tegenover een alleenstaande man”.

Ergens is het volledig te begrijpen, vele single vrouwen zijn niet zo preuts als vele mannen denken. Vaak willen vrouwen in hun 20-30 jaar gewoon een one-night stand, of zelfs een seks vriendje. Geen gelul, geen relatiewensen en geen ongewenste bagage. Enkel stiekeme, spetterende seks wanneer ze het willen, hoe ze het willen.

Voor de mannen die momenteel in een vrij dode relatie zijn, geef de dating website een kans en wie weet vindt jij wel een spetterende seks date!

De website biedt een volledige anonimiteit aan voor mensen die zich registeren. Wie weet kom je wel je partner tegen op de website…


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website