Geniet van een beter orgasme, probeer een nieuwe locatie!

Geniet van een beter orgasme, probeer een nieuwe locatie!

Heb je alleen maar seks in de slaapkamer? Tja, dat kan wel eens gaan vervelen. Na zo vaak seks te hebben met dezelfde partner in dezelfde omgeving kan een orgasme afzwakken. De vlinders zijn verdwenen en het orgasme is niet te vergelijken tegenover de eerste orgasmes samen. Overweeg eens om seks te hebben op een andere locatie – dat maakt het een stuk spannender en maakt een orgasme weer spetterend!


In de auto, “Titanic” stijl

Oké, de achterbank is misschien niet zo comfortabel als een bed, maar seks in een auto is wel heel erg spannend. In de auto heb je het gevoel dat je privacy hebt, terwijl de auto toch gewoon buiten staat geparkeerd. Dus als je seks hebt in de auto, heb je eigenlijk seks in het openbaar. Om te voorkomen dat je betrapt kun je wel voorzorgsmaatregelen nemen. Parkeer de auto bijvoorbeeld op een afgelegen plek. Ook kun je iets voor de ramen plaatsen zodat het minder makkelijk is om naar binnen te kijken. Bovendien… zodra jullie seks hebben zal het wel gauw warm worden in de auto – de ramen zullen beslaan en dat helpt weer met de privacy!


In een openbaar toilet

Kies een plek waar je seks wilt hebben op het toilet en ga vervolgens na wanneer er de minste mensen aanwezig zijn. Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van de beperkte ruimte die je tot je beschikking hebt. Wees stil en geniet verder van de seks. Probeer zoveel mogelijk standjes uit.
Verlaat het toilet na de seks niet tegelijk, doe vooral alsof er niets is gebeurd. Jullie willen ten slotte niet dat anderen door hebben wat jullie hebben gedaan.

Het stiekem zijn maakt de seks zoveel spannender en intenser!


In de vrije natuur

Omdat je weet dat het niet mag, is het juist zo spannend om buiten seks te hebben. De spanning dat je op elk moment betrapt kunt worden voegt alleen maar toe aan de opwinding. Let natuurlijk wel, die opwinding is zo vervlogen op het moment dat jullie ook daadwerkelijk worden betrapt. Zorg er dus wel voor dat je een afgelegen, beschutte plek vindt. In het bos bijvoorbeeld, met veel bomen en bosjes om je heen. Je kunt ook een deken meenemen om neer te leggen. Dat is misschien wat makkelijker dan om zomaar op de grond te gaan liggen.


In het water

In de douche, een zwembad, in zee, seks in het water is lekker, vooral in de zomer. Echter is dit niet de makkelijkste of zelfs de veiligste manier om seks te hebben. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat condooms niet geschikt zijn om seks te hebben in het water. Ten tweede is het heel belangrijk dat je partner opgewonden is. Het water maakt het namelijk niet zo makkelijk om naar binnen te glijden. Tip: maak gebruik van een siliconen glijmiddel dat niet wateroplosbaar is.
En vergeet niet, als ‘gewone’ seks niet gaat, kun je altijd nog orale seks proberen. Zwembril handig? 🙂


In een lift

Een ideale plek voor een vluggertje. Alhoewel er natuurlijk niet zo heel veel tijd is terwijl de lift omhoog of naar beneden gaat. Je kunt proberen de lift vast te zetten zonder het alarm te af te laten gaan. Of je gebruikt de lift op een tijdstip waarvan je zeker weet dat de kans wel heel erg klein is dat er iemand komt. Anders kun je altijd nog de tijd die je hebt gebruiken om elkaar op te winden in de lift en vervolgens op een andere plek verder te gaan.

Wetend dat je meteen moet stoppen en je broek optrekken als iemand de lift wil gebruiken maakt de seks gegarandeerd spannend! Spetterend orgasme gegarandeerd.


In de bioscoop

De spanning maakt het heel opwindend om seks te hebben in de bioscoop. Het is belangrijk om stil te zijn en om een bioscoop te vinden waar het lekker donker wordt.
Zorg ervoor dat je ‘geschikte’ kleding draagt – je kunt je kleding immers niet uittrekken in de bioscoop. Als man draag je daarom het beste een broek zonder onderbroek en je partner draagt een rok met ofwel niets eronder of een string – deze is ten slotte makkelijk opzij te schuiven. Zorg ervoor dat je een comfortabele manier vindt om het te doen en beweeg niet te veel, anders kun je worden betrapt.

In dit geval is des te saaier de film des te beter. Je wil natuurlijk niet in een volle biscoop zaal zitten! Beste bioscoop locaties? Aan de zijkant van de zaal, volledig achteraan of helemaal voorraan. Je kan misschien wel wegslippen op grond indien je volledig voorraan zit.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website