Geld verdienen met seks

Geld verdienen met seks

Seks is één van de leukste bezigheden die er zijn, en als je het goed aanpakt kun je er nog geld mee verdienen ook!

Voor vrouwen is het een betere markt, maar ook mannen kunnen met seks geld bijverdienen of er zelfs hun volledige inkomen uithalen! We gaan de beste manieren op een rijtje zetten, van subtiel en achter gesloten deuren tot harde seks voor de camera.

Wordt een naaktmodel

Wel bloot, geen seks, weinig verdienen. Je kunt je inschrijven als model voor kunstacademies en andere scholen en cursussen die graag werken met echte modellen. Je zult er niet veel mee verdienen, en het is geen full-time baan, maar je hoeft eigenlijk alleen maar een paar uur stil te zitten of te liggen.

Voor mannen is dit werk iets uitdagender, omdat ze soms door spanning een erectie krijgen. Ga dan even naar het toilet of maak een paar grapjes om de spanning te doorbreken. Een groot voordeel is dat je er niet voor hoeft te trainen, elk lichaamstype is welkom, hoewel er niet naar elk type evenveel vraag is. Zorg dat je alleen opdrachten aanneemt van betrouwbare klanten.

Ga strippen op aanvraag

Je kunt gaan werken in een stripbar, zowel als vrouw of man. Je kunt jezelf ook beschikbaar stellen als privé stripper, daar is meer geld mee te verdienen. Je geeft zelf aan hoever je wilt gaan, uiteraard kun je meer geld verdienen met seksuele handelingen dan met alleen je kleren uittrekken.

Sommige strippers beperken zich tot orale seks die de bezoekers mogen geven aan de stripper, andere strippers voeren zelf ook seksuele handelingen uit.

Met name vrijgezellenfeesten zijn een goede markt voor dit soort activiteiten. Om je veiligheid te garanderen, en dit geldt voor zowel vrouwen als mannen, is het aan te raden een “manager” of “wingman” mee te nemen om te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Seks voor de camera

Pornofilms zijn niet meer de “booming business” van vroeger, door internet worden we overspoelt met gratis videoclips. Maar er wordt nog steeds geld verdiend met seksfilms. Denk trouwens niet dat seks voor de camera eenvoudig is.

Je moet er goed uitzien. Je moet jezelf in rare bochten wringen zodat de camera en het licht goed bij de actie kunnen komen. Er staat een filmcrew om je heen die verveelt op hun horloge kijken als jij niet hard kan worden of klaar kan komen op commando.

En je komt van top tot teen op het internet, dus jouw verdiensten geheim houden voor vrienden en familie wordt lastig. Je kunt er wel geld mee verdienen maar je moet bereid zijn veel scènes op te nemen en hard (letterlijk en figuurlijk) te werken.

Sex Sells”, maak van je hobby je beroep. Het is niet eenvoudig om geld te verdienen met seks, en je moet een sterk karakter hebben en een volwassen blik op het leven. Als jij sterk in je schoenen staat, en die samen met de rest van je kleren ook bereid bent uit te trekken, kun jij misschien ook geld verdienen met seks!

Hou het in elk geval altijd veilig! Zorg dat je op plaatsen afspreekt die je kent, en wees altijd voorbereid op het ergste, zo zal je nooit verrast worden door iets onverwachts.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website