Geef je vrouwelijke sekspartner een super orgasme cadeau

vrouwelijk-orgasme

Het is algemeen geweten dat het voor een vrouw niet altijd gemakkelijk is om een orgasme te krijgen. Om de man niet teleur te stellen, faken vele vrouwen hun orgasme. Toch moeten mannen ook al eens aan de vrouw denken. Als de man zijn vrouwelijke sekspartner een onvergetelijk orgasme wil bezorgen, kan het zijn dat er wat seksgewoontes moeten wijzigen. Dit artikel biedt tips aan elke man die zijn vrouwelijke partner in de zevende hemel wil brengen.

Vergeet de G-spot

De zogenaamde G-spot, een uiterst gevoelig plekje ter hoogte van de voorwand van de vagina, zou bij stimulatie een zeer prettig gevoel geven bij vrouwen en dus het orgasme stimuleren. Dit ‘ribbelige’ plekje, zoals sommige vrouwen het beschrijven, bestaat uit zwel weefsel rond de plasbuis of reageert gewoon sterk op serotonine-hormonen.

Echter worden er steeds meer vraagtekens bij het bestaan van deze plek geplaatst, zowel bij seksuologen als bij medische wetenschappers. Ze gaan er zelfs eigenlijk vanuit, omdat er eigenlijk nog nooit echt bewijs is geweest voor het bestaan van de G-plek. De prestatiegerichte maatschappij van vandaag heeft ook zijn neerslag op het seksleven. Heel veel vrijende stellen gaan op zoek naar deze plek en de teleurstelling bevindt zich dus nooit veraf.


Koningin Clitoris

Wat wel zeker is, is dat als men de clitoris als koningin behandelt de vrouw een zeer prettig gevoel krijgt en de kans op een orgasme dus sterk wordt vergroot. Wetenschappers en seksuologen zijn het er over eens dat de clitoris een uiterst belangrijke rol speelt bij het vrouwelijk orgasme.

Dit komt omdat de clitoris voorzien is van heel veel zenuwuiteinden. De minste prikkeling zorgt dus voor een zeer aangenaam gevoel. Let wel op dat je de clitoris met alle respect behandeld.

Het over stimuleren van de clitoris is zeer onaangenaam voor de vrouw, voornamelijk in het begin van de sekspartij. Begin dus langzaam en zacht indien je je vingers gebruikt.

Als je begint met het stimuleren van de clitoris met je tong kan je moeilijk verkeerd gaan!


Warm de vrouw op

Om de vrouw een onvergetelijk orgasme te bezorgen, is het belangrijk dat de man een voorspel geeft. Dit kan beginnen met lekker knuffelen en kussen op de lippen en in de hals. Sommige vrouwen worden ook opgewonden van dirty talk dus ook dat kan de moeite zijn om eens te proberen. Streel het lichaam van de vrouw waarbij de gevoelige plekken (tepels, vagina) nog niet aangeraakt worden. Plagen kan de vrouw ook opgewonden maken.

Kus en streel rakelings langs de meest gevoelige gebieden maar raak ze nog niet direct aan. Kus of lik pas na een tijdje de tepels. Meerdere zones tegelijkertijd stimuleren is een plus. De man werkt zich langzaam naar onder. Steeds meer aandacht gaat naar de clitoris.

Het beffen is de bekroning van het voorspel en kan al uitmonden in een eerste spetterend orgasme voor de vrouw.


Vrouwvriendelijke standjes

Het hoeft natuurlijk niet te eindigen bij het voorspel. Sommige standjes hebben ook bij velen vrouwen een streepje voor omdat ze de gevoelige plekjes net dat ietsje meer bevredigen. Deze standjes helpen de man om de vrouw een fantastisch orgasme te geven. En misschien ook een tweede, derde, …


De innige acht

De vrouw licht op haar rug en plaatst één of twee kussens onder haar onderrug. Hierdoor ligt de onderste helft van haar lichaam iets hoger dan de bovenste helft. Dit maakt het voor de man gemakkelijker om bij de vrouw naar binnen te gaan. In tegenstelling bij missionaris stand waar de man steeds op en neer gaat blijft hij nu eigenlijk ter plaatse, maar maakt hij met zijn penis acht vormige bewegingen.

Hierdoor stimuleert de penis de vagina van de vrouw en het schaambeen van de man wrijft over de clitoris van de vrouw. Een orgasme is zo goed als altijd gegarandeerd, zeker als de man ook de tepels van de vrouw streelt.


Benen omhoog

De vrouw licht met haar rug op de grond en doet haar benen omhoog. De man pakt deze vast en betreedt de vrouw. Doordat de benen omhoog zijn wordt het daar binnen wat strakker wat zowel leuk is voor de man als de vrouw.

Wordt het benen omhoog houden vermoeiend dan kan de vrouw haar benen om de man slaan. Dit zal zorgen voor een minder intens gevoel, maar het wordt wel intiemer en ook dat geeft veel kippenvel.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website