Geef de lapdance van zijn leven! HOT

Geef de lapdance van zijn leven

Een man wordt graag verleid door een vrouw op een originele manier. Een lap dance is een van die dingen waar de meeste heren alleen nog maar geiler van worden. Maar hé… Hoe geef je nu een goede lap dance? Dit artikel geeft je drie vuistregels die je op weg helpen naar de ideale lap dance. En voor de rest, oefening baart kunst.

Creëer de juiste sfeer!

Indien je jouw man eens goed wil verrassen met een lap dance is het heel belangrijk dat je de juiste sfeer creëert. Enerzijds doe je dit door lekker opzwepende muziek op te zetten en de lichten in de ruimte waar je de lap dance geeft wat te dimmen.

Anderzijds is het zeer belangrijk dat je de juiste kleding aan hebt. Niets is zo verschrikkelijk om als een “seut” een lap dance te gaan geven. Natuurlijk hoeft ook niet gelijk te bloot, een man houdt ook wel wat van fantasie vooraleer het realiteit wordt. Typetjes als het stoute schoolmeisje doen het altijd goed.


De juiste bewegingen maken het verschil

Het is belangrijk om de juiste bewegingen te kiezen, waardoor het sensuele van je lichaam wordt geaccentueerd. Neem ook altijd je tijd om bewegingen in een lap dance uit te voeren. Een beweging die te snel gaat verblind eerder dan dat de man juist veel te zien krijgt.

Een heel simpele beweging die het altijd goed doet in een lap dance is het omdraaien. Doe dit zeker niet te snel, maar zodanig dat het haast niet opvalt. Hierdoor krijgt de man je prachtige curve te zien. Borsten, buik en billen… Samen met andere goede moves zoals heel dicht naar hem gaan en tussen zijn benen schurken, waardoor hij je kan betasten, zorgen dat het nog een hete uurtjes zullen worden.


Strip op het juiste moment

Begin niet zomaar te strippen. Je moet de sfeer echt zetten. Dit doe je vooral door een goede dans in elkaar te steken die ervoor zorgt dat hij je helemaal begint te verlekkeren. Doe regelmatig alsof je een stapje verder zult gaan. Plaag hem, zodat hij er naar verlangt. Hierdoor zal het effect van je dans alleen maar groter worden.

Door stap voor stap je meer en meer te ontbloten wordt hij steeds meer verlekkerd. Natuurlijk moet je het ook niet te lang uitstellen, want dat werkt ook averechts. Probeer altijd de balans te zoeken. Maar een beetje plagen, werkt altijd. Succes!

Voila, volg deze tips en geef je partner een hete lapdance cadeau voor Kerst 🙂


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website