Exotische en sensuele danslessen in de Benelux!

exotic-header

Danslessen voor dames

Wil je vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en andere evenementen wat pittiger te maken?

Kizzy van Exoticart begeleidt al jarenlang professionele en alledaagse dames in het sensueel bewegen. Het maakt een evenement of feestje gegarandeerd onvergetelijk, en het geeft ook de dames een unieke kans om hun partner te verrassen met de moves die ze hebben geleerd.

Er is keuze tussen buikdans, burlesque en paaldans!

  • Paaldans: intensieve opwarming en versteviging van het lichaam door buikspieroefeningen, rug- en armspieren verstevigen, daarna basistechnieken en draaibewegingen met korte choreo: paaldansen op hakken, cooldown.
  • Buikdans: lichte opwarming en vooral losmaken van het lichaam, specifieke buikdansbewegingen alsook salsa/lambada pasjes om heupen los te maken, sluierdans, cooldown.
  • Burlesque: sexy stapjes, basis sensuele dansbewegingen, presentatie van hoed, handschoenen en kledij, choreo “Lady Marmelade” en lapdance, cooldown.
  • Massagetechnieken en tantra: kennismaking met sfeermakers: alle zintuigen worden geprikkeld, inleiding: wat is tantra, masseren van handen (u wordt stap per stap begeleid), de vrijgezel wordt verwend met lichaamsmassage door alle vriendinnen!
Extra’s zijn mogelijk zoals het inhuren van een visagiste of fotograaf!

 

Danslessen voor koppels

Ook voor koppels is er een sensuele les voorzien, namelijk een basis sensuele koppeldans. De mannen leren een korte choreo om de dames te verleiden, en omgekeerd. Mannen, maak je geen zorgen! De moves zijn simpel en worden eenvoudig uitgelegd, zodat je in een mum van tijd de Romeo van de dansvloer bent.

Zeker de moeite waard op privéparty’s om de sfeer op te krikken en het vlammetje tussen u en uw partner terug aan te wakkeren.

  • Koppeldans: koppels leren een basis sensuele koppeldans met salsa/lambada invloeden, de heren worden begeleid in korte choreo striptease om de dames te verleiden, daarna worden de dames begeleid in een choreo striptease, na de pauze dansen de heren voor de dames hun choreo en omgekeerd. 100% Fun!
  • Massagetechnieken en tantra: wat is tantra, partners leren zich open te stellen voor elkaar (energie), masseren van elkaars handen of voeten, korte pauze, masseren van gewenste lichaamszone (geen intieme delen), er wordt ruimte gemaakt voor persoonlijke begeleiding, vraag en antwoord. Zachte afsluiting met korte meditatie.

 

massageMassagetechnieken

Wenst u zich te verdiepen in een meer persoonlijke manier van verleiden en sensueel omgaan met uw partner? Kizzy heeft een massageopleiding genoten in een erkend opleidingscentrum en deelt graag haar kennis en persoonlijke ervaring in massage privélessen en workshops. U ontvangt ook meteen enkele sfeermakers en tantra tips en tricks.

 

Shows

Exoticart biedt niet alleen lessen aan, maar ook pure entertainment shows, waaronder burlesque (geschikt voor alle leeftijden), paaldans en buikdans shows. Bij een paaldans show wordt gebruik gemaakt van een mobiele paal, dit kan dus op elke locatie plaatsvinden zonder enige planning of vereisten.

Bij alle shows is er interactie met het publiek om zo elk evenement en feestje voor iedereen spetterend te maken!

 

Prijskaartje en locatie

Het prijskaartje voor shows alsook lessen wordt op maat opgemaakt, zodat iedereen kan genieten van sensualiteit in haar meest natuurlijke vorm. Kizzy is beschikbaar in de ganse Benelux voor boekings.

Voor privélessen alsook workshops kunnen zowel dames, heren als koppels terecht in haar locatie te Geel (max. 9 personen), Arendonk (max. 25 personen), Eindhout (max. 12 personen), Gent (enkel privé of duoles) of in uw eigen locatie in gans de Benelux!Er mag steeds gefotografeerd en gefilmd worden!

Heb je een feestje of evenement in de toekomst, waaronder een vrijgezellenfeestje, verjaardag of andere? Neem dan contact op met Kizzy voor een unieke ervaring via haar website.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website