Eroticabeurs Hasselt

Ondeugend, prikkelend, ontspannend, entertainment… dit zijn enkele dingen die u mag verwachten van deze Erotica, Body & Beauty in de Grenslandhallen te Hasselt.

Ero-Expo zorgt voor de nodige entertainment en acts op erotisch gebied zodat de editie van Hasselt weer een Top-Evenement wordt.

Deze editie staat in het “Oosters” teken. Rond dit thema draaien zowel de strip-acts op het hoofdpodium als de entourage.

Ero-Expo probeert iedere editie een spannend en kinky moment te maken, dit door streven continu naar perfectie, om u de wereld van de erotiek te laten beleven op een klassevolle, prikkelende en niet aanstootgevende manier.

Geniet van spectaculaire optredens, gepresenteerd door Maarten Cox, theaters met internationale artiesten en pornosterren, de Redlights Club, spannende attracties, Pop-up Swingersclub, intieme plekjes en natuurlijk elkaar…

Heb je op vrijdag 25, zaterdag 26 en/of  27 November nog niets te doen of zin in een leuke uitstap? Dan zien we elkaar in de Grenslandhallen te Hasselt!

Koop nu uw tickets online aan een voordeeltarief.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website