Eroticabeurs Antwerpen 16-17-18 februari 2018

Jaarlijks wordt de eroticabeurs georganiseerd in Antwerp Expo, gelegen aan de Jan Van Rijswijcklaan, die op 16-17-18 februari 2018 plaatsvinden! Ook dit jaar is het weer een weekend vol animaties en tal van erotische shows.

Zondag 18 februari zal de award van meest sexy BV uitgereikt worden en dit zowel bij de mannen als bij de vrouwen.

Andy Peelman, winnaar bij de mannen, zal zijn award omstreeks 17u30 komen afhalen. Erika van Tielen, winnares bij de vrouwen, is verontschuldigd.

Naast de buurtpolitie op tv en bioscoop, scoort de immers populaire Andy Peelman nu ook als Meest Sexy BV, verkozen door de bezoekers van onze Ero Expo beurzen.

Tevens zal u ook kennis kunnen nemen van het “Fifty Shades Freed bed“.
Dit bed werd speciaal ontworpen voor de Eroticabeurs te Antwerpen.
Geen gewoon bed natuurlijk maar wel één met extra toeters en bellen zodat bezoekers in hun slaapkamer de scenes nog eens kunnen naspelen. Het Fifty Shades Freed bed is niet enkel te bezichtigen op de eroticabeurs maar wordt ook te koop aangeboden. Wordt jij de trotse eigenaar van dit unieke bed?

Rent your own Mr Grey

Eroticabeurs Antwerpen lanceert “Rent your own Mr Grey
Op de Eroticabeurs in Antwerpen zal je zaterdag op ludieke wijze je eigen Mr Grey kunnen “huren”.
De “Rent your own Mr Grey” zal per opbod verloot worden. Winnaars of winnaressen zullen door Mr Grey rondgeleid worden op de beurs, een intieme Tête à Tête kunnen beleven en een glaasje aangeboden krijgen in onze VIP ruimte op het Stage Café of de Redlights club.

Bezoekers zullen in Antwerpen ook de mogelijkheid aangeboden krijgen om mee te spelen in een erotische BDSM- en erotische massagescene.

Redlights VR

Elke bezoeker van de eroticabeurs krijgt de kans om mee te spelen in een erotische scene en dit op een hoogtechnologische manier namelijk via Virtual Reality. In samenwerking met Redlights.be wordt een ervaring gecreëerd waar men interactief deel uitmaakt van een echte erotische scene. De bezoeker kiest zelf in welke scene hij/zij wenst mee te “spelen”.

Nu Virtual Reality heel populair en betaalbaar is geworden was het voor ons het ideale moment om dit te introduceren op de Eroticabeurs. Redlights komt met een eigen gemaakte interactieve VR realisatie (360º film), op de beurs waardoor bezoekers kunnen genieten van een VR teaser. Er worden nadien VR cardboards uitgedeeld waarmee u de volledige VR film thuis rustig kan beleven via onze website (www.redlights.be). Breng een bezoekje aan de stand van Redlights, en ontvang direct jouw gratis VR cardboard.

Kortom zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de eroticabeurs Antwerp-Expo!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website