Een Gids voor Bondage en SM in 5 Minuten

In het kader van seksuele relaties, is bondage een vorm van seksuele slavernij waar één deelnemer een zekere mate van controle overhandigt aan de andere door zich te laten vastbinden. Dit kan een softere vorm zijn door de armen vast te binden aan het bed of meer extreem door bijvoorbeeld volledige mummificatie.

Het belangrijkste aspect om te onthouden met bondage is dat alles consensus moet zijn en beide partijen moeten zich bewust zijn van de grenzen van de andere. Het is een concept dat vrij gemakkelijk te herkennen is, maar heel moeilijk om goed te omschrijven vanwege de vele gradaties in bondage en SM.

Hoe Bondage Sex Kan Verbeteren

Bondage kan sex op een aantal manieren verbeteren, met name als het gaat om de sensorische deprivatie en verlies van controle. Veel mensen genieten van de fysieke onderwerping en verschuivingen in de machtsverhoudingen die bondage toevoegd aan het sexspel. Bondage geeft als het ware een nieuwe dimensie aan hun seksuele bevrediging.

Hiernaast kan in sommige gevallen bondage ook worden gebruikt voor erotische stimulatie. Bijvoorbeeld, diegenen die vaak met touwen spelen binden deze niet alleen aan de andere persoon, maar doen dit op de belangrijkste erogene zones, waardoor de ervaring veel genot brengt.
Het hangt allemaal af van uw persoonlijke comfort en een zekere mate van experimenteren zal waarschijnlijk nodig zijn voordat u erachter komt wat voor u geschikt is.

Beginnen met Bondage

U hoeft niet een kast vol bondage uitrusting nodig om het eens te proberen. In feite kunt u gewoon gebruik maken van allerdaagse huishoudartikelen, zodat u zonder uitgaven te hoeven doen met bondage kunt experimenteren.

Kussenslopen kunnen worden gebruikt als blinddoeken of om armen en benen aan een beddepost te binden. Als u wat reservetouw in huis heeft is het vastbinden al geen probleem meer. U kunt ook deelnemen aan sensatie spelletjes met iets als een borstel of vliegenmepper.

Andere huishoudelijke artikelen die vaak worden gebruikt in bondage spel zijn spatels voor lichte spanking en kaarsvet. Als uw neigingen leunen richting de meer pijnlijke kant van de dingen, dan is het niet ongewoon om wasknijpers gebruiken om lichte pijn veroorzaken.

Er is weinig nodig om je sexleven te verruimen met bondage en SM – Waarom zou je het niet proberen om te zien of het iets voor u en uw partner is?


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website