Een escort als ik (16)

Vakantie! Deze keer met de loden last van mijn vriendinnetje Belle. Ze liet doorschemeren dat ze gulzig is naar spanning om niet terug te keren naar het ouderlijk huis. Zo ambivalent ze ook is, als er spanning op komst is, is ze weer op een van haar denkbeeldige wolken.

Een warm land maar waar geen oorlogsdreiging heerst. Natalie wist raad en niet geheel gespeend van eigenbelang want een zeer luxueus hotel op het eiland Bali zou zowel ons als een mogelijke cliënt deugd doen. Weigeren kon altijd nog, zei ze schijnheilig.

Het hotel was zelfs aanbiddelijk luxueus. Onze eerste zit aan het elliptisch gevormd zwembassin was paradijselijk. Althans, afgemeten aan de op ons gevestigde blikken die onze bikini’s bijna deden smelten. Twee blanke Hollandse meisjes bleken het ideale snoepgoed voor de plaatselijke grootheden die er graag de candyshop kwamen bezoeken. Wij uitgestald tussen het andere snoepgoed, deden het goed als ik zo onbescheiden mag zijn.

In Indonesië maken een paar machtige families de dienst uit. Wij Nederlandse meisjes corrumperen onze frêle lijfjes graag tussen de machtigen. Belle ging er echter iets minder gedoseerd mee om en al snel werd haar een cocktail aangeboden die alles onthulde over de ware bedoelingen van de gulle gever. De diep buigende kelner wees naar een tafel waar een gezette heer – die net zo goed de hoofdcommissaris van de plaatselijke politie kon als, als een corrupt politicus, of gewoon een rijke man – ons hongerig toelachte. Dat hij twee Indonesische schonen naast zich duldde, gaf het beeld een extra schok.

Toen ik kletsnat naast Belle op de stretcher neerstreek kreeg ik al snel net zo’n groenige cocktail voorgeschoteld. Dit was stille symboliek die opeens geluid kreeg toen mijn mobieltje het beroemde Mozart-wijsje liet horen en ik in mijn glibberige hand zag dat Natalie hier achter zat.

“Schat, hij wil jullie en het levert een fortuin op.”

“Hoe weet je dit? Ben je ook op Bali?”

“Schat, hij is een oude cliënt van mij. En oud in de dubbele betekenis van het woord.”

Dat ze een intrigante was wist ik natuurlijk wel, maar dit sloeg alles. Daarom dit hotel op Bali. Natuurlijk was dit opgezet en de vraag rees of we ons er nog aan konden onttrekken. Maar het antwoord op die vraag lag besloten in mijn duistere kant en mijn verlangen naar avontuur en kon niet anders zijn dan dat ik zwichtte nog voor de vraag gesteld kon worden.

We verrezen zo nat als we nog waren uit onze stretchers en liepen op de martiaal ogende in kaki zomerpak gestoken heer af om ons in een soort omgekeerd kolonialisme aan hem te offreren. Waren ooit de blanda’s de baas in Indonesië, nu heerste hij met mijn instemming over ons. Een gevoel dat lekkerder was dan de heerlijkste Brusselse pralines.

“Natalie heeft smaak,” zei hij in verbazingwekkend goed Nederlands.

“Uw…,” begon ik te stotteren.

“Gestudeerd in Amsterdam, daarom mijn Nederlands.”

Hij wuifde met zijn rijkelijk beringde hand de twee Indische meisjes weg die gewillig hun plaatsen aan ons afstonden. De zweetplekken van zijn oksels beloofden weinig goeds, of juist heel veel. Ik heb inmiddels al aardig wat mannen geroken dus mij beloofde het heel veel goeds. Seks in een warm land had ik nog nooit gehad en ik bedacht de eerste broeierige beelden van binnen de kerker van een klamboe overgeleverd te zijn aan een machtig man.

Belle zweeg mysterieus wat haar aanbiddelijkheid slechts vergrootte. Aan haar lichaamstaal en oogopslag zag ik echter het soort geilheid verborgen gaan die ik inmiddels goed van haar kende en die zich naar een verlossing vocht.

Het voelde vreemd hem in onze badjassen en natte bikini’s naar zijn auto te volgen en het gevoel te hebben nagestaard te worden. Een Toyota Land Cruiser wachtte ons als een slavenschip op en Belle Klauterde met zichtbaar voorbedachte rade op de achterbank zodat het duidelijk werd dat ze vond dat ik naast hem moest zitten. Maar niet zonder dat hij mij eerst de badjas van het lijf trok en die aan het randje van de jungle achterliet als vormeloos bewijs van een ontvoering.

Een gespeelde ontvoering? Natalie had dit immers in scène gezet dus was het gespeeld. Ik zag op zij hoe de oksel van zijn kakihemd nog natter werd. Ik heb iets met het masculiene zweet des aanschijns. Het smaakt anders dan sperma, niet echt zoutig maar licht bitter.

We hotsten door de jungle die hij op zijn duimpje leek te kennen. De rit duurde niet langer dan een half uur en leek te eindigen waar een flauw schijnsel door de exotisch geurende bomenmassa opdoemde. Hij commandeerde ons uit te stappen en nam me bij de arm om het gevoel van ontvoering te versterken.

Wie ooit de apendans gezien heeft weet dat het een roesverwekkend ritueel is. De apendans die in Balinees kecac genoemd wordt, brengt zelfs toeristen in een roes. Maar deze versie was voor mij bedoeld. Een cirkel van mannen die aan de kecac begonnen en ik die in bikini binnen de kring geleid werd om…

Hij, wiens naam ik nog steeds niet kende voerde me in het epicentrum van dit masculiene overwicht binnen en ik wist dat wat me wachtte een alles overheersende ervaring zou worden. Hij rukte mijn topje af en smeet het in het vuur waar het snel verschrompelde.

Hij wees naar mijn bikinibroekje en omdat ik niet meteen reageerde trok hij de strikjes los en rukte het af. Het was het signaal voor de aanvang van de kecac en in een magisch crescendo bekropen de mannenstemmen mij als een hoge dosis GHB.

Eerst de kus met veel tong en de smaak van erotisch eten. Toen zijn handen naar alle plekjes die een beschaafd meisje bedekt houdt tenzij…Dat de circa vijftig uitzinnige mannen door bleven gaan met de kecac en mijn belager mij met zijn dikke vingers begon te penetreren was het meest ultieme dat ik ooit meegemaakt had.

We kennen de Nederlandse uitdrukking Oost-Indisch doof, dus mijn belager liet zich niet intomen door mijn protesten die bovendien ook nog eens overstemd werden door de rituele aanmoediging van de 50 mannen rondom ons. In het vuurlicht kreeg mijn belager bovendien iets mystieks over zich zodat mijn ergernis over mijn lot snel gedoofd werd met een kolkende zee aan opwinding die naar een uitweg smachtte. Zelfs uit zijn neusgaten kolkte de geur van lust dus begreep ik dat alleen het meest ultieme een eind aan deze smalende vertoning kon maken.

Ik zakte door mijn knieën om me aan hem te offeren. Opeens staakte de mantra van de kring van ophitsende mannen. Het werd stil. Zo stil als je je kan voorstellen voordat een dier geofferd wordt aan de goden. Alleen vormde ik dit offer en zag ik hoe mijn belager voor me op de knieën ging om mij in bezit te nemen.

Tussen mijn wimpers die vochtig van de warmte waren zag ik zijn kolossale pik glanzend in het vuurlicht opdoemen. Het was een explosieve penetratie waarbij ik centimeters verschoof op het bed van glanzende bananenbladen.

Er volgende een reeks van stoten die in kracht toenamen en mij meesleepten in een roes die ik met kreten beantwoordde. Ik telde de stoten niet maar zag aan het gezicht van mijn belager dat hij niet lang hoefde te wachten op zijn vulkanische uitbarsting.

“Lava, lava, lava,” schreeuwde ik.

“Verdomme, doe niet zo idioot, iedereen staart ons aan,” klonk Belle opeens.

De groenige cocktail lag met uiteengespat glas naast me en een dienstige kelner kwam huppelend op ons af alsof er een ramp gebeurd was.

“Sorry een droom,” kreunde ik Belle toe.

“Een droom in een droom, want Bali is een droom,” zei Belle zacht en hees.

Ze wees voorzichtig op een man die het volgens haar op ons gemunt had en zijn ogen niet van ons af kon houden.

“Kijk maar uit, straks belt Natalie ons nog op voor een opdracht,” sneerde ik.

“Dat heeft ze al gedaan terwijl jij sliep. Of we die heer willen bedienen. Ik zei ja. Ik dacht dat je wel…”

“Lieve help, als je eens wist wat me aandoet.”


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website