De natte droom van seksshops: Fifty Shades of Grey

Fifty shades of Grey, de natte droom van seksshops

De heisa rond Fifty Shades of Grey (NL: Vijftig Tinten Grijs) is nog lang niet rond.

Nu er naast de boeken ook de film het goed doet in de bioscopen blijven menig vrouwen (en geef toe ook mannen) geprikkeld in het experimenteren met seks. Daar hoort dus ook seksspeeltjes bij. En dat is weer goed nieuws voor offline alsook online seksshops.

Kijkers (of lezers) van Fifty Shades of Grey blijken plots niet meer zo heel vies te zijn van seksspeeltjes. De interesse in de speeltjes neigt naar de “kinky” kant.

Zo getuigen vele seksshops dat vooral handboeien en oogmaskers het goed doen. Met deze middelen heeft de ene partner immers de volledige controle over de andere partner. (Maar dames, laat jullie ventje ook niet teveel afzien!)

Het viel natuurlijk ook te verwachten dat Fifty Shades of Grey ook met een eigen reeks van producten op de markt komt. Zo zijn er Fifty Shades of Grey handboeien en tal van andere speeltjes verkrijgbaar.

Fifty shades of grey wijnEr is zelfs een rode en witte wijn voorgeproefd door E.L. James zelf die een avonturig seksavondje, -middagje of dagje kan inleiden.

De uitgave van de boeken gaf reeds al een boost aan de verkoop van seksspeeltjes. Mensen willen immers meer pikante avonturen en dat leidt tot “andere seks” waar wel het een en ander voor nodig is. Blinddoeken, vibrators en eigenlijk ook dildo’s schijnen het goed te doen.

Sinds de verschijning van de film zitten seksspeeltjes nog meer in de lift. Hoewel de grootste stijging in de verkoopcijfers vooral in de Verenigde Staten zichtbaar is, tonen de jongste resultaten in Europa dat eenzelfde trend zich ook hier ontwikkeld.

Zowel jong als oud schaft zichzelf producten in seksshops aan om hun natte dromen waar te maken. Of het een tijdelijke “hit” is of gaat uitgroeien tot een fenomeen dat niet meer uit het gemiddelde mensenleven is te roeien is nog even afwachten.

Alleszins voor nu is Fifty Shades of Grey een waar geschenk voor de erotiek winkels. Met andere woorden zijn seksshops op dit moment booming business. De natte droom van menig winkelier komt uit.

Zin om zelf wat te shoppen? We hebben enkele leuke speeltjes uitgekozen zodat ook jij wat Fifty Shades of Grey in je slaapkamer kan creëren…

De Fetish collar

Deze halsband opent meteen de S&M fantasie deuren.
Deze zwarte halsband met krokodil patroon komt met een samenhorend goudkleurige ketting.

Ideaal voor de eerste stappen naar een pittig en kinky seksleven.

Plumeau Caresse

Stimuleer alle delen van zijn/haar lichaam met deze superzachte plumeau. Hij/zij zal bezwijken van genot door de zachtheid van de pluimen op zijn/haar lichaam!
Prachtig afgewerkt met een satijnen lintje rond de handgreep.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website