De meest voorkomende fantasieën van mannen!

De meest voorkomende seksuele fantasieën van mannen!

Seks… Er gaat bijna altijd ook een heel grote portie fantasie mee gepaard. Zowel mannen als vrouwen dromen van de meest wilde dingen. De ene al wat gemakkelijker te bereiken dan de andere. Welke fantasieën dwalen nu rond door de meeste mannen hun hoofd? Zo’n groot geheim is het niet meer als je dit artikel gelezen hebt.

Dominant zijn

Hoewel mannen geregeld aangeven dat ze ook al eens willen dat het vrouw het voortouw neemt tussen de lakens, blijft dominant zijn ook voor hen nog steeds een heel grote fantasie. Zij willen graag dat de vrouw zich helemaal aan hen overgeeft. Op deze manier kan hij haar helemaal verwennen. Sommige mannen geven ook toe dat ze graag eens seks hebben met hun partner wanneer zij in de handboeien zit. Maar natuurlijk is niet elke vrouw daarvoor te vinden.

Triootje

Dit is niet alleen een mannelijke fantasie! Ook vrouwen zijn er dol van! Probleem is dat er wel een zware discussie kan ontstaan of er een andere man of een andere vrouw bijkomt. Maar laat je niet wijsmaken dat mannen niet al eens seks willen hebben met een extra man erbij. Dit zorgt immers voor een eh… competitiegevoel. Wel geven seksuologen aan dat triootjes schade kan doen aan een goede relatie, zeker als de uitgenodigde bedpartner het ‘beter doet’ dan de vaste vrij(st)er.

Op het strand, in het bos, op het topje van een berg

Zeker voor mannen is seks op openbare plaatsen een grote fantasie. In bed kan et soms nogal saai worden voor hen. Seks op openbare plaatsen zorgt voor extra spanning, want je kunt betrapt worden. De tuin, het park, het vliegtuig of het strand, het zijn allemaal plekjes war mannen in hun fantasie seks hebben. De spanning betrapt te worden maakt het in hun ogen gewoon nóg leuker!

Mannen blijven macho’s

De ultieme kick van sommige mannen is een vreemde vrouw te kunnen versieren en haar mee te nemen naar huis voor te rollebollen. Deze seks met no strings attached is wat mannen, zeker de macho’s, graag hebben. Welke man wil nu niet zo goed zijn als Joey uit de serie Friends?

Een oudere vrouw

Minder frequent, maar volgens seksuologen komt het geregeld voor is de fantasie van mannen om het met een oude(re) vrouw te doen De reden is eigenlijk heel simpel. Zij worden geacht ervaren te zijn en daarenboven is het ook ongewoon.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website