De ideale momenten voor seks

De ideale momenten voor seks

Naar het schijnt zou bijna elke man om de zeven seconden aan seks denken.
Saai is dat, niet? Toch wilt dit niet zeggen dat ze ook per se seks willen op dat moment.

Met andere woorden, wanneer is het nu dé juiste moment om hem te verleiden… En wanneer mag je best eens totaal niet sexy zijn. Dit artikel geeft je enkele uitstekende tips!

Wanneer moet je sexy zijn

Het is algemeen geweten dat mannen heel snel in de mood zijn. Sommigen hun lid springt al ongeduldig op bij het zien van één ingepakte condoom. Aarzel dus niet om eens een heel groot pak condooms te kopen en deze op verschillende plekjes in je huis te verstoppen. Op deze manier voorkom je ook dat de slaapkamer de enige plek is waar jullie met elkaar rollebollen. Ook zal je op de meest onverwachte tijdstippen seks hebben.

Wanneer hij de douche in gaat, is het ook de ideale moment om hem te verrassen met stomende seks. Stap onverwachts mee de douche in. Wanneer mannen immers die erotische inzeepreclame van allerlei douchegels zien, worden ze zeer opgewonden. Verras hem onder de douche en stomende seks is gegarandeerd!
Wanneer je man plots wakker wordt en jij bent dat toevallig ook, betekent dat wellicht dat jullie nog iets te veel energie in jullie lichaam hebben zitten.

Mannen hebben vaak enorm veel goesting in seks wanneer ze wakker worden. Een onverwachte verrassing in het midden van de nacht, kan dus zeer aangenaam zijn. Bovendien is het hét ideale tijdstip om jullie uit te putten en nadien slapen jullie weer als roosjes!

Tot slot kijken mannen graag naar jou. Kleed je dus sexy (al moet dat niet altijd), maar dingen net verhullen helpt meer dan alles open en bloot te laten zien. Mannen hebben immers een zeer sterke fantasie en die is vaak nét iets pikanter dan de volle waarheid. Decolletés zijn dus goed maar toon je tepels nog niet. Die moeten écht de kers op de taart worden.

Wanneer moet je niet per se sexy zijn

Naast vrouwen hebben manen nog één grote liefde: food, food, food! Je mag natuurlijk affectie tonen tijdens het eten, maar ga hem niet gelijk bespringen. Mannen waarderen dat immers niet. Hun maaltijd is immers heilig!

Voor de meeste mannen is voetbal of een andere sport een zalige verleiding. Als jij echt géén zin hebt in die Champions League Finale, gun hem het dan. Kies voor stomende seks na de finale, in plaats van tijdens de finale. Je partner gaat je tijdens de finale immers niet veel aandacht schenken.

PS: eigenlijk zijn er dus weinig momenten wanneer je niet sexy moet zijn. Maar wanneer het eens voetbal is, aarzel dan niet om bijvoorbeeld een girls night out te doen!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website