De drie meest sexy dames ter wereld

De 3 meest sexy dames ter wereld

Hoewel een man ook wel naar het innerlijke kijkt en niet per se een femme fatale wilt als vrouw, kan de “verpakking” zijn hart wel op hol doen slaan. Een stevig kontje en een mooie decolleté zijn heel mooi meegenomen. Maar wie zijn nu de meest hete vrouwen van dit moment?


Jennifer-Lawrence

De meest sexy vrouw ter wereld… Jennifer Lawrence!

Jennifer Lawrence staat niet alleen in vuur en vlam tijdens The Hunger Games. Ze is vaak ook die ene vonk die een man geil maakt. Mannen van over heel de wereld vinden haar slanke bouw met niet te veel, maar vooral niet te weinig rondingen geweldig.

Bovendien ziet ze er zeer naturel uit. Uiteraard draagt zij ook regelmatig een laagje make-up, maar op een of andere manier slaagt ze er altijd in om het mooiste van haar gezicht, de ogen, te accentueren. Mysterieus en schattig, tja, het zijn net die eigenschappen die vele mannen willen hebben.


Michelle Keegan

De net niet… Michelle Keegan

Dat mannen niet per se zot worden van opgeblazen borsten of vrouwen die een botox behandeling hebben ondergaan is Michelle Keegan. Deze uitzonderlijk knappe vrouw bekend van Coronation Street heeft onder andere al een British Soap Award gewonnen voor meest sexy vrouw.

Deze jonge vrouw heeft dé ideale cup en prachtig lang haar, maar Jennifer Lawrence stak haar met een gradatie schattigheid meer nipt voor.


Rihanna

Pikant, maar niet hoerig… Rihanna

R&B godin Rihanna verschijnt niet zonder de nodige bling-bling en opvallend, tja… pikante kleding! En toch – Hoe slaagt ze er toch in? – komt ze absoluut niet als een goedkope slet geplukt van de walletjes in Amsterdam over. Gedurfde make-up (maar niet te veel) geven haar een zeer dominante look. Dat je met Rihanna niet moet sollen is duidelijk. Dat zij de baas is ook. Welke man heeft nu niet graag een beetje kinky? Zeker met haar prachtige rondingen dromen vele mannen stiekem dat ze plots aan hun deur belt.


Michelle Keegan

De zeker niet… Renée Zellweger

Zeg maar Bridget Jones. Ze was nooit echt de femme fatale of meest knappe vrouw. Toch was haar schattigheid en vooral eerlijkheid een grote troef die menig man warm kon maken. En net die heeft ze kwijt gespeeld door langs de plastische chirurg te gaan!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website