De beste orale seks van haar leven in 5 simpele stappen!

De beste orale seks van haar leven in 5 simpele stappen

Als je iets doet, doe het dan goed. Je kunt piano spelen met één hand, maar met twee klinkt het beter toch?

Orale seks is een deel van vrijen dat wel eens wordt vergeten maar als jij de juiste technieken kent zal je partner je zeer dankbaar zijn, keer op keer…op keer!

Spannend of ontspannend?

Zorg dat je partner ontspannen is voor je begint. Stel haar op haar gemak, laat merken dat je geen haast hebt en geef te kennen dat je graag met haar lichaam wilt spelen. Vertrouwen is belangrijk. Je kunt starten met kussen over haar hele lichaam en langzaam maar zeker naar haar vagina toewerken. Zo wordt ze opgewonden en zal zich compleet aan jou overgeven.

Schoonheid boven alles

Ga eerst douchen, samen of apart. Als je na een lange avond stappen geil thuiskomt wil je misschien meteen in bed springen maar dan kun je oraal maar beter overslaan. Of je moet zweetlucht enorm opwindend en lekker vinden. Zorg dat jij en je partner schoon zijn, niet alleen voor de hygiëne maar ook voor het genot. Als het daar beneden niet fris ruikt zul jij ook niet je best doen! Scheren is een kwestie van voorkeur, een geschoren poesje is vaak prettiger voor de man, maar schoon en fris is belangrijker.

De juiste positie

Voor de meeste vrouwen voelt orale seks het beste wanneer haar benen gespreid zijn en ze heeft een lighouding met holle rug. Je kunt een kussen onder haar rug leggen als ze dat prettig vind en haar benen voorzichtig strekken. Je mag natuurlijk ook variëren, zittend, liggend, van voren of achterlangs. Zorg dat je zelf ook een prettige houding hebt. Bij een onjuiste houding kan jouw nek pijn gaan doen en wanneer ze echt opgewonden raakt zal je niet mogen stoppen!

Het volledige canvas

Richt je niet alleen maar op de clitoris, de hele schaamstreek is gevoelig. Door af te wisselen zal ze alleen maar meer opgewonden raken. Probeer aan te voelen welke plekken bij haar extra gevoelig zijn, dat is zeker niet bij elke vrouw hetzelfde. En je hoeft echt niet te graven met je tong of met uitgestrekte tong te likken als een golden retriever, houd controle over je tong en maak haar helemaal gek!

Speelgoed is optioneel

Sommige vrouwen houden erg van speeltjes zoals vibrators. Dat is helemaal geen probleem, het is geen concurrentie van jou, het kan een perfect hulpmiddel zijn. Gebruik een vibrator of iets dergelijks om haar clitoris te stimuleren terwijl je met je mond haar schaamlippen likt, kust en masseert. Zorg dat je van je partner weet of ze van dit soort speeltjes houdt, haal niet plotseling een grote vibrator tevoorschijn met een turbomotor, dan wordt jouw intieme avond eerder een slasher film!

Niet elke vrouw zal een orgasme krijgen, hoeveel ze er ook van geniet. Dat ligt niet aan jou, elke vrouw zit anders in elkaar. Het kan beperkt worden tot voorspel, geen probleem. En als belangrijkste; luister, observeer en voel hoe jouw partner reageert, ze zal zelf aangeven wat lekker is. Veel plezier!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website