De 5 beste standjes voor een beter orgasme!

5-standjes-orgasme

Geef je sekspartner een spetterend orgasme

Bij een vrijpartij is het voor de man meestal niet zo heel moeilijk om klaar te komen. De seks eindigt vaak – jammer genoeg voor haar – nadat de man is klaargekomen en het bloed terug naar het hoofd stroomt. Uit onderzoek blijkt dat amper 30% van de vrouwen regelmatig klaarkomt, hoewel in theorie het mogelijk is voor iedereen een orgasme te beleven. De oorzaak hiervan is niet altijd het te snel klaarkomen van de man of het niet geven van een voor- en of naspel.

Seksen met het juiste standje is zeer bepalend voor het al dan niet krijgen van een orgasme voor de vrouw. Ben je de traditionele missionarishouding moe? Kies dan voor een van de volgende vijf standjes die de vrouw een spetterend orgasme geeft. En houd het vooral niet bij een standje, maar wissel tijdens het vrijen regelmatig van houding! Afwisseling is de specerij van het leven, toch?


De godin

Bij dit standje zit de vrouw bovenaan. De man kan zijn benen gestrekt houden terwijl de vrouw hem ‘berijdt’. Zowel de man als de vrouw zitten rechtop. Hierdoor kan de man gemakkelijk bij de borsten van de vrouw. Het grote voordeel van dit standje is dat de vrouw zelf het tempo bepaalt. Zo kan zij het ideale tempo houden dat voor haar het meest ideaal is om een orgasme te krijgen. Bovendien kan de man door de borsten te kussen en lekjes te geven aan de tepels de vrouw extra stimuleren. Dit standje tilt het seksleven naar een hoger niveau.


Op z’n hondjes

Dit standje wordt ook wel doggy style genoemd. Dit bekende standje heeft alles in zich om haar een onvergetelijk orgasme te bezorgen. De man komt de vrouw langs achter binnen en kan zeer diep gaan. Daarom is het belangrijk om zeker bij het binnengaan niet te snel te gaan. Begin dit standje traag en voorzichtig, want de vrouw kan pijn lijden als de man te snel of te diep naar binnen gaat. Nadien kan de man het tempo wel iets opdrijven. Met zijn vrije handen kan hij haar billen masseren en clitoris stimuleren waardoor de spanning alleen maar hoger wordt.


Wakker het orgasme aan

Met deze variatie op de traditionele missionarisstand kan de vrouw gemakkelijker een orgasme krijgen doordat haar G-spot sterker gestimuleerd wordt. De vrouw ligt op haar rug, maar schuift een kussen onder haar kontje. Hierdoor kan de man haar dieper penetreren. Voor een nog hevigere stimulatie is het goed dat de vrouw haar benen naar boven uitstrekt alsof ze zich plooit. De man kan hierdoor haar nog dieper betreden. Let wel op, zeker deze laatste houding is voor de vrouw niet heel de tijd vol te houden, maar is ideaal als opwarmer, want de G-spot wordt optimaal gestimuleerd.


Cunnilingus

Nu gaat de aandacht alleen maar naar de vrouw. De man beft de vrouw terwijl zij op een zo comfortabele manier mogelijk ligt. De man kan zich met zijn mond, lippen, maar vooral tong op het kruis van de vrouw richten. Doordat de vrouw aan niets moet denken en heerlijk verwend wordt door haar partner zorgt dit standje bij goede stimulans van de clitoris voor een spetterend orgasme. Dit standje is ook ideaal als ‘opwarmer’ want glijmiddel is zeker niet meer nodig.


De gevangene

Dit seksstandje is weggelegd voor de iets lenigere vrouw. De vrouw buigt zich voorover en strekt haar armen naar achteren. Let op: haar benen blijven zo goed als gestrekt! De man helpt de vrouw deze houding vol te houden door haar handen vast te nemen. Hij betreedt haar langs achter. De kracht van dit standje is een diepe penetratie en een uitzonderlijk sterke stimulans van de G-spot. Wedden dat ze de volgende keer weer e gevangene wil zijn?


Heb jij een favoriet standje dat je wenst te delen? Wij horen het graag, plaats het in de commentaren of laat het ons weten op onze Twitter pagina!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website