Credits kopen met cryptomunten

Vanaf heden is het mogelijk om met cryptomunten aankopen te doen op Redlights. U kunt zowel credits aankopen, als uw premium advertenties activeren of verlengen.

We hebben gekozen voor een integratie met Coinbase, dit is één van de grootste crypto exchanges en biedt eveneens mogelijkheden indien u crypto niet wenst te gebruiken om te beleggen, u kunt bijvoorbeeld een rekening openen om aankopen te doen op bepaalde websites of winkels.

Om betalingen te doen met cryptomunten hoeft u enkel een account op Coinbase aan te maken en hierna kunt u de gewenste munten aankopen.

Nadat u munten aangekocht heeft, kunt u uw aankoop op Redlights betalen door de optie “Cryptomunten (via Coinbase)” te selecteren. Hierna wordt u doorverwezen naar Coinbase, waar u ofwel met uw Coinbase-account kunt betalen of met een andere crypto wallet.

Meer informatie hoe u cryptomunten aankoopt, kunt u terugvinden op deze pagina.
Coinbase heeft ook een applicatie dat u op uw smartphone kan installeren en uw wallet mee beheren, meer info op deze pagina.

Opgelet: cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum kunnen sterk schommelen in waarde!
Indien u crypto gebruikt om aankopen op het internet of in winkels te doen, kunt u het beste Tether (USDT), USD Coin (USDC) of Dai (DAI) aankopen. Deze munten zijn stablecoins en volgen bv. de koers van de Amerikaanse dollar, waardoor het risico beperkt blijft.