Cougar Jennifer Lopez is zenuwachtig voor naaktscènes nieuwe film

The boy next door Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, wereldwijd bekend voor haar zang en acteer verleden, en natuurlijk haar mooie Latin looks en vormingen – speelt in haar meest recente film “The Boy Next Door”.

Voor de nieuwe film speelt Jennifer Lopez de rol van een recent gescheiden vrouw, die seksuele avonturen beleeft met een 19 jarige buurjongen. Een personage waar ze zichzelf voor een deel in herkent.

Jennifer Lopez heeft zo net haar relatie beëindigd met een 17 jaar jongere man. “Op de een of andere manier zijn de films waar ik een rol in heb vaak thema’s waar ik zelf nog iets over uit te zoeken heb”, vertelt de actrice. “Het is geen bewuste keuze, maar het is iets dat zeker regelmatig voorkomt.”

Zenuwachtig tijdens de naaktscène shoots

Hoewel ze het ondertussen al wel gewend is, vond Jennifer Lopez de naakte takes die ze moest opnemen voor haar nieuwe film ‘The Boy Next Door’ best wel zenuwslopend.

Alles was wel goed besproken met de producers en volgens Jennifer Lopez draait het eigenlijk om choreografie. “Dat alles vaststond, nam wel een stuk van de gêne weg. Alleen kwamen we er bij het bekijken van de beelden achter dat we niet genoeg materiaal hadden. Er moest meer in gecommuniceerd worden, duidelijk worden hoe zij haar grenzen overschrijdt.”

Om achteraf onverwachte pikante scenes toe te voegen maakt het er niet makkelijker op. “Juist erger: nu lag ik daar en riep de regisseur ineens ‘stop maar, het volgende stuk hebben we al’.

“The Boy Next Door” is al sinds januari uitgekomen in de Verenigde Staten, alhoewel best een flop was. Momenteel is de film in België alsook Nederland te bekijken.

Misschien zijn de enkele pikante scenes van Jennifer Lopez voldoende om de bioscopen te doen vollopen?

Over het acteerwerk van zowel Jennifer Lopez, als Claire, en Ryan Guzman, als Noah, valt blijkbaar door commentators niet te klagen. Alleen het verhaal zelf lijkt best “cheesy” te zijn, ook zeker niet origineel.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website