Coronavirus: versoepeling maatregelen

We zijn in fase 2 van de versoepeling van de lockdown beland. Vanaf maandag 18 mei mogen sommige contactberoepen (kappers, tatoeërders, schoonheidssalons, …) wederom de deuren open. Weliswaar met de nodige voorzorgsmaatregelen, zo moeten kappers en klanten verplicht een mondmasker dragen.

Mogen de sekswerkers terug aan de slag?

Sekswerkers en prostituees mogen nog niet aan de slag. Er is op heden nog geen datum gekend wanneer onze sector aan de slag kan.

Social distancing blijft de norm om het virus klein te krijgen. Het enige toegelaten vertier is er op heden de virtuele seks. Sekswerkers en hun klanten kunnen veilig genieten via webcam.
De enige troost is dat het weerzien van uw favoriete dame (of heer) van plezier zeer intens zal zijn.

Heeft u als sekswerker hulp nodig?

In België zijn er diverse verengingen actief voor sekswerkers. Zo kunt u voor sociale-, medische hulp terecht bij Violett. Door het verbod op sekswerk kan het zijn dat u het financiëel moeilijk heeft. Violett heeft misschien ook een pasklaar antwoord op uw financiële vragen.

Wenst u zich aan te sluiten bij een vereniging voor en door sekswerkers, dan kunt u terecht bij UTSOPI. Een absolute aanrader, indien u een goed gesprek wenst of andere vragen heeft.

Ik ben klant van een sekswerker en wil praten?

Op de Redlights-chat kunt u terecht voor een leuk, ontspannend gesprek met collega-wandelaars en sekswerkers. Misschien ontmoet u wel een leuke dame (of heer) voor een geile sessie virtuele seks of iemand waarmee u na de lockdown kunt stoeien.

Indien het een gevoeliger onderwerp is kunt u eventueel contact opnemen met de mensen van Tele-Onthaal.

Keep it safe!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website