Breng masturberen in je seksleven

Masturberen is nog te vaak een taboe. Echter is het helemaal niet zo ongezond als sommigen pretenderen. In tegendeel je zou er zelfs gelukkiger van worden en je gezondheid verbeterd ook.

Seksuologen stimuleren ook steeds meer om met je partner tegelijkertijd te masturberen. Dit is een totaal andere seksbeleving dan penetratie of elkaar bevredigen. Ook is het de ideale eerste stap voor koppels die nog niet helemaal klaar zijn om geslachtsgemeenschap te hebben, maar wel al elkaar eens wat beter willen leren kennen.

Praat over masturberen

Het is heel belangrijk om met je partner regelmatig over masturbatie te spreken. Dit zorgt ervoor dat het taboe doorbroken wordt en je hebt snel door of hij/zij open staat om eens samen te masturberen.

Breng masturbatie naar een hoger niveau

Maak masturbatie nieuwer, pikanter door seksmiddeltjes te kopen die de masturbatie nog spannender maken.

Waarom samen masturberen?

Samen masturberen is voor jonge koppels de ideale manier om elkaar beter te leren kennen, zonder dat ze per se al geslachtsgemeenschap moeten hebben. Echter ook ‘ervaren rotten’ kunnen al eens genieten van elkaar te zien masturberen.

Je kunt er natuurlijk ook een show van geven. Ook is het een manier om (subtiel) aan je partner duidelijk te maken wat jouw favoriete intieme plekjes zijn. Op deze manier leren jullie elkaar dus nog beter kennen. Zo heeft seks steeds minder geheimen voor jullie.

De masturbatie kan jullie seksleven zelfs naar een hoger niveau tillen. Wedden dat hij/zij de volgende vrijpartij deze niet zal vergeten?


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website