Braziliaanse prostituee “valt” met vastgebonden handen door raam in Ukkel

dhnet-uccleEen jonge prostituee uit Brazilië is dinsdag (2/12) vanop de derde verdieping op de Waterloosesteenweg in Ukkel door het raam gesprongen of geworpen, een onderzoek werd ingesteld.

Aan de achterzijde van het gebouw werden de buren opgeschrikt door een geluid en zijn de dame hulp gaan bieden. Het slachtoffer was neergestort op het dak van de garage op hoogte van de eerste verdieping. Ze droeg enkel nog haar beha en haar handen waren gebonden. “Ze zei spontaan dat ze net beroofd was door twee mannen en ze hadden bij hun vetrek haar door de venster geduwd”, zei een buur.

Eens de politie ter plaatse was, werd het verhaal echter aangepast. Aanvankelijk werd er gezegd dat twee gewapende overvallers, met pistool, verantwoordelijk waren voor de val. De nieuwe verklaring was dat de dame is uitgegleden, dit tijdens het wegvluchten van bij haar belagers. Het raam waar de dame van plezier is doorgevallen, is echter afgeschermd met een vangrail.

Letucia, 28j, bood haar diensten in België aan sinds een zestal maanden, dit via advertenties op het internet. De dame is gelukkig niet meer in gevaar, maar is ernstig gewond. Haar heup, schouder en een arm zijn gebroken.

Deze beulen werden nog niet opgepakt, weet u iets meer?
Neem contact op met de lokale Politie of stuur ons een mailtje.

Bron: dhnet.be


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website