Af en toe willen vrouwen George Clooney in plaats van Tom Hanks

Heel veel vrouwen komen vroeg of laat tot de ontdekking dat ze wellicht nooit een prins op het witte paard zullen hebben, maar eigenlijk zijn ze heel tevreden met hun échte ventje.

Toch is er elke maand één moment dat ze toch eens zin hebben in een George Clooney in plaats van hun Tom Hanks.

Eigenlijk hangt het ervan af waar een vrouw zich bevindt in haar maandcyclus. Onderzoek toont aan dat vrouwen wanneer ze in hun meest vruchtbare periode zitten eigenlijk met een heel knappe, macho man het bed willen delen.

Dit is eigenlijk een heel natuurlijk gegeven. Knappe mannen komen sterker over en de overlevingsdrang wil nu eenmaal sterke kindjes op de wereld zetten. Op die momenten kan een wat knulligere maar o zo lieve man eens minder aantrekkelijk zijn dan een George Clooney of een Brad Pitt.

Van zodra de meest vruchtbare periode voorbij is, hebben ze hier niet zo veel behoefte aan en voelen ze zich weer meer aangetrokken tot een man waar ze staat op kunnen maken.

Maar mannen, wees gerust als een vrouw kindjes met je wilt en je bent géén Brad Pitt of George Clooney (zoals 95% van de mannen) zal je vrouw nog altijd heel graag met je het bed willen delen.

Wanneer de natuurlijke drang voor kindjes minder groot is, kan het wel zijn dat haar goesting in seks met jou gewoon minder warm onthaald wordt wanneer zij op haar vruchtbaarst is.

Misschien heb je het al eens opgemerkt dat je vrouwelijke partner heel af en toe eens zin heeft in beestige seks? Ze heeft er geen probleem mee om je te pijpen, wilt het wat ruwer, misschien verruimt ze zichzelf naar anale seks?

Maar dan bij de volgende sekssessie verloopt alles dan net tegenovergestelde en wil ze het juist meer romantisch?

Aha, nu weet jij waarom! Stel er volgende keer dus geen vragen bij, maar geniet ervan met volle teugen!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website